28.9 C
Trbovlje
sreda, 16. junija 2021
ZON.siAktualnoIzgubil nadzor in trčil v jarek

Izgubil nadzor in trčil v jarek

Policisti so na območju Zasavja minuli vikend obravnavali zraven ostalih zadev obravnavali še naslednje dogodke.

PP Trbovlje je v petek, v dopoldanskem času, obravnavala neznanca, ki je v poslovnih prostorih v Trbovljah izkoristil nepazljivost zaposlenih in iz blagajne odtujil denar. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

V popoldanskem času je neznanec v Trbovljah skozi stranska vrata vlomil v stanovanjsko hišo, od koder ni ničesar odtujil, saj je bil pregnan s strani lastnikov.

V nočnem času so policisti intervenirali v Trbovljah, kjer je občan, ki je bil vidno pod vplivom alkohola, motil nočni mir in počitek. Kljub ukazom policistov s kršitvijo ni prenehal, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje, izrečena pa mu je bila tudi globa.

V nočnem času so policisti intervenirali pred gostinskim lokalom v Trbovljah, kjer je občan kršil javni red in mir z nedostojnim vedenjem. Izrečena mu je bila globa.

V soboto pa so trboveljski policisti obravnavali nasilje v družini, kršitelju so izrekli ukrep prepovedi približevanja. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper kršitelja podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Občanka je na PP Trbovlje prinesla mobilni telefon znamke Honor, ki ga je našla na avtobusni postaji pri občini Trbovlje. Lastnika pozivajo, da se zglasi na PP Trbovlje in prevzame svoj mobilni telefon.

Občan pa je na PP prinesel verižico, ki jo je 5. 6. 2019 našel na Ulici 1. junija v Trbovljah. Lastnik jo lahko prevzame na Policijski postaji Trbovlje.

V nedeljo, v večernem času, so bili policisti obveščeni, da po glavni cesti hodi pešec, ki deluje vinjeno. Izsleden je bil 64-letnik, ki mu je bila zaradi kršitve ZPrCP izrečena globa.

Policisti PP Zagorje ob Savi so obravnavali poškodovanje vozila na parkirnem prostoru, s
kazensko ovadbo so obvestili pristojno tožilstvo.

Policisti so na regionalni cesti Izlake-Kisovec obravnavali tudi prometno nesrečo. Z ogledom kraja prometne nesreče so ugotovili, da je voznik zaradi neprilagojene hitrosti v levem ovinku izgubil oblast nad vozilom, zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v jarek. Zaradi kršitve 45. člena Zakona o varnosti cestnega prometa je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

Prijavo kršitve javnega reda in miru so policisti zaradi glasne glasbe prejeli v Zagorju. Kršitev ni bila ugotovljena.

Policisti pa so obravnavali prometno nesrečo v kraju Smučidol, kjer se je voznica zaradi nepravilne strani in smeri vožnje z vozilom prevrnila na streho. Zaradi kršitve 37. člena Zakona o varnosti cestnega prometa je bil kršiteljici izdan plačilni nalog. Po podatkih policije se voznica v nesreči ni poškodovala.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Odprto cepljenje tudi v Zagorju

Zdravstveni dom Zagorje bo v soboto, 19. junija, organiziral še eno odprto cepljenje proti covid-19, na katerega lahko pridejo nenaročeni občani. Cepljenje bo potekalo...