2.7 C
Trbovlje
petek, 9. decembra 2022
ZON.siAktualnoIzbrana častna občanka Trbovelj

Izbrana častna občanka Trbovelj

Naziv častne občanke občine Trbovelj bo letos pripadel dolgoletni ravnateljici Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje Marjetki Bizjak za uspešno povezovanje tehniškega izobraževanja in gospodarstva.

Marjetka Bizjak

Za inovacije na področju šolstva je Bizjakova v soavtorstvu prejela dve priznanji GZS – Območne gospodarske zbornice Slovenije, in sicer za leto 2016 – srebrno in bronasto priznanje, šola pa je priznanja prejela že šestkrat. Je tudi prejemnica priznanja Primus – zaslužni ravnatelj ter aktivna članica Lions kluba Brin Trbovlje. Je tudi predsednica Skupnosti elektrotehniških in računalniških šol Slovenije, članica izvršilnega odbora Društva Ravnatelj in aktivna članica upravnega odbora Zveze srednjih šol in dijaških domov Slovenije.

Prvojunijska nagrada Gasilski zvezi Trbovlje

Prvojunijska nagrada bo letos podeljena Gasilski zvezi Trbovlje za izjemne dosežke na področju gasilstva, zaščite in reševanja v občini Trbovlje. Je ena od vzorčnih gasilskih zvez v Sloveniji glede povezovanja med prostovoljnimi in poklicnimi gasilci. V zvezo je včlanjenih 8 gasilskih društev in Gasilski zavod Trbovlje ter vključuje 712 članov.

POVEZANI ČLANKI:

FOTO: Podelili priznanja zaslužnim Trboveljčanom

 

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Če bo obveljalo, bodo Zagorjani in Hrastničani ponoči in med vikendi brez nujne medicinske pomoči

V javnosti je bil predstavljen dokument Ministrstva za zdravje, s katerim naj bi - ponovno - prerazporedili nočno službo nujne medicinske pomoči. Če bi...
X