-- OGLAŠEVANJE --

Izbrana častna občanka Trbovelj

-- OGLAŠEVANJE --

Naziv častne občanke občine Trbovelj bo letos pripadel dolgoletni ravnateljici Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje Marjetki Bizjak za uspešno povezovanje tehniškega izobraževanja in gospodarstva.

Marjetka Bizjak

Za inovacije na področju šolstva je Bizjakova v soavtorstvu prejela dve priznanji GZS – Območne gospodarske zbornice Slovenije, in sicer za leto 2016 – srebrno in bronasto priznanje, šola pa je priznanja prejela že šestkrat. Je tudi prejemnica priznanja Primus – zaslužni ravnatelj ter aktivna članica Lions kluba Brin Trbovlje. Je tudi predsednica Skupnosti elektrotehniških in računalniških šol Slovenije, članica izvršilnega odbora Društva Ravnatelj in aktivna članica upravnega odbora Zveze srednjih šol in dijaških domov Slovenije.

Prvojunijska nagrada Gasilski zvezi Trbovlje

Prvojunijska nagrada bo letos podeljena Gasilski zvezi Trbovlje za izjemne dosežke na področju gasilstva, zaščite in reševanja v občini Trbovlje. Je ena od vzorčnih gasilskih zvez v Sloveniji glede povezovanja med prostovoljnimi in poklicnimi gasilci. V zvezo je včlanjenih 8 gasilskih društev in Gasilski zavod Trbovlje ter vključuje 712 članov.

POVEZANI ČLANKI:

FOTO: Podelili priznanja zaslužnim Trboveljčanom

 

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --