16.2 C
Trbovlje
sreda, 4. avgusta 2021
ZON.siAktualnoIz svežnja razpisov objavljena še dva

Iz svežnja razpisov objavljena še dva

Občina Zagorje bo na podlagi razpisa razdelila nepovratna finančna sredstva za sofinanciranje upravičenih stroškov nakupa malih komunalnih čistilnih naprav in hišnih črpališč za komunalne odpadne vode v občini Zagorje ob Savi v letu 2021. Razpis je objavljen na občinski spletni strani do porabe proračunskih sredstev, v letošnjem proračunu je rezerviranih 22.000 evrov.

Namenjen je sofinanciranju dela nakupa malih (posameznih ali skupnih) komunalnih čistilnih naprav do 50 PE (populacijski ekvivalent) na območju Občine Zagorje ob Savi oziroma dodelitev nepovratnih finančnih sredstev za sofinanciranje upravičenih stroškov nakupa hišnih črpališč za komunalne odpadne vode na območjih, kjer je zgrajena javna kanalizacija in je obvezna priključitev na javno kanalizacijo (aglomeracije 7514 – Loke pri Zagorju in 7622 – Zagorje ob Savi) ter ni mogoča izgradnja gravitacijskega kanalizacijskega hišnega priključka.

Podrobnosti so navedene v razpisu.

Do 8. marca 2021 do 10. ure pa je odprt tudi javni razpis za sofinanciranje letnega programa športa v občini Zagorje ob Savi za leto 2021. V proračunu je letos za programe športa rezerviranih 130.000 evrov, dodeljena sredstva pa morajo biti porabljena v letošnjem letu. Dokumentacija za prijavo na razpis je prav tako objavljena na spletni strani Občine Zagorje ob Savi.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Sekretar v Trbovljah: Smo že globoko v 4. valu!

181 novih covid primerov je bilo včeraj v Sloveniji, kar je enkrat več kot teden prej, je sekretar na Ministrstvu za zdravje Franc Vindišar...