17.9 C
Trbovlje
nedelja, 26. junija 2022
ZON.siAktualnoIz meseca v mesec dobre novice iz Mastnakove poslovalnice v Hrastniku

Iz meseca v mesec dobre novice iz Mastnakove poslovalnice v Hrastniku

V Trgovini Mastnak v Hrastniku lahko ta hip pridejo na svoj račun tisti, ki so NAJ, so namignili Mirko, Rok, Tamara in Janja in povedali, da jih čakajo zanimive ugodnosti tudi, če imajo Telekomov paket NEO ali pa se zanj šele odločajo.

Telefoni meseca v pestri paleti barv

Trenutno imajo v Trgovini Mastnak v naboru telefonov meseca modela APPLE IPHONE 13 in IPHONE 12, “pri nas pa imamo na zalogi vse modele Iphone 13 (mini, navaden, pro in pro max) v več možnih barvah,” sporočajo.

Fiksen znesek mesečne naročnine!

Vroče ta hip: Iphoni13!

Aktualne akcije po njihovih besedah trenutno zajemajo vse, ki imajo pakete NAJ, ter druga št. NAJ – teh akcij so lahko deležni tako novi kot tudi obstoječi naročniki – novi naročniki lahko že brez vezave pridobijo mesečno naročnino 16,99 evrov za katerikoli paket NAJ, katera bo obstala na tej ceni dve leti. Obstoječi naročniki pa le ob vezavi za 24 mesecev pridobijo enak popust na mesečno naročnino – a le za 1 leto.

V povezavi z NEO se nasmihajo privlačne ponudbe

Če pa stranke izpolnjujejo pogoj, da imajo tudi paket NEO pri Telekomu Slovenije, in vse izbrane storitve skupaj na enem računu – mesečna naročnina za vse pakete NAJ znaša 11,99€! V Telekomovi poslovalnici v Trgovini Mastnak niso pozabili niti na tiste, ki se za paket NEO šele odločajo in ob tem izpostavljajo, da kot novi naročniki lahko pridobite 50 odstotni popust na paket NEO za 1 leto pri mesečni naročnini.

NEO pakete imajo NOVI in OBSTOJEČI 50 odstotni popust za obdobje 4 mesecev ob vezavi za 24 mesecev.

Smo pritegnili vaše zanimanje? Podrobneje vam bodo vse, kar vas zanima v povezavi z NAJ in NEO prijazno razložili v hrastniški Telekomovi poslovalnici – Trgovini Mastnak, vse opisane akcije pa so trenutno tudi na spletni strani Telekoma Slovenije v rubriki “ponudba – paketi – paketi NEO / paketi NAJ”.

SORODNI ČLANKI:

V Hrastniku! Neverjetna izbira dodatne opreme za vaše mobilnike in vse pametne naprave

Prispevek je oglasno sporočilo.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Ulična razstava, tokrat v čast Sagor-ju (poznate ime?)

Občina Zagorje ob Savi je v mestnem središču popestrila kulturno ponudbo, saj je ob glavni cesti med krožiščem in Sparom postavila panoje za ulično...
X