17.9 C
Trbovlje
četrtek, 5. avgusta 2021
ZON.siAktualnoIščejo bodoče stanovalce za novogradnjo v Kisovcu

Iščejo bodoče stanovalce za novogradnjo v Kisovcu

Da se v Kisovcu obeta stanovanjska novogradnja, na eni najlepših sončnih lokacij na tem območju, smo že pisali. Zgodba nikakor ni ostala le točka na papirju in v fazi priprav papirjev, investitorji iščejo potencialne bodoče stanovalce, ki bi željo po velikosti in lokaciji stanovanja izrazili pred samo gradnjo, da bi stanovanja kar najbolj približali končnim kupcem oziroma uporabnikom. 

Družba Spekter namerava v sodelovanju z Občino Zagorje ob Savi ter Stanovanjskim skladom RS v starem trškem jedru »Lok«, na severnem delu ureditvenega območja naselja Kisovec, zgraditi novi večstanovanjski stavbi, v katerih bodo stanovanja različnih velikosti ter pripadajoča parkirna mesta. “S tem želimo povečati in izboljšati stanovanjski fond najemnih in lastniških stanovanj v Občini Zagorje ob Savi. Gradnja se bo pričela predvidoma jeseni leta 2022. Ker želimo strukturo stanovanj kar najbolj prilagoditi potrebam potencialnih lastnikov oziroma najemnikov, želimo pridobiti podatke, ki jih bomo upoštevali v procesu načrtovanja z namenom izgradnje ustreznejših stanovanj,” nam pojasnijo na Spektru.

Zato vas vabijo, da izpolnite ANKETO:

https://www.1ka.si/StanovanjaLoke

FOTO: To je blok, ki naj bi ga začeli graditi prihodnje leto

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Na hrastniški policiji iščejo administratorja – rok za prijavo 3 dni, pot do objave pa …

Ministrstvo za notranje zadeve, natančneje Policija išče administratorja s srednješolsko izobrazbo za delo na Policijski postaji Hrastnik. So pa postavili neverjetno kratek rok za...