2.5 C
Trbovlje
četrtek, 8. decembra 2022
ZON.siZasavskoIronman: Odrekanje in garanje je poplačano!

Ironman: Odrekanje in garanje je poplačano!

V Zasavju smo dobili novega železnega moža. Zavidljivo uvrstitev na tekmovanju Ironman v Celovcu je dosegel Trboveljčan Iztok Deželak.

Da bo prišel tokrat do cilja, je Iztok pričakoval. Odrekanje, vložen trud in garanje se je izplačalo, saj ni le dosegel cilja, temveč presegel pričakovani rezultat.

Plavanje:    1:09:48
Kolesarjenje:    5:31:53
Tek:    3:46:47
SKUPAJ:    10:41:44

Avstrijsko tekmovanje je torej v Zasavje prineslo novega Ironmana in to z zavidljivim rezultatom. ‘Naziv mi pomeni veliko, predvsem zato, ker je poplačano nešteto ur treninga, prijetnih in tudi težkih trenutkov. Lahko rečem da sem živel in dihal za ta dan, neprecenljiv občutek. Samo tekmovanje mi je predstavljalo test do katere mere lahko moje telo še funkcioniram,’ je za naš portal iz Celovca pojasnil Deželak. Na vprašanje ali je trening za Ironmana in samo tekmovanje del življenja ali hobi, pa Iztok pravi: ‘Vsekakor je bil del življenja, treniralo se je praktično vsak dan …bi pa hobi in načina življenja zamenjal za besedo izziv. Mašina!’.

Iztoku tudi iz uredništva iskreno čestitamo, je pa novi Ironman obljubil, da ko se v sredini tedna vrne nazaj v Slovenijo na portalu ZON pripravimo intervju z njim.

SORODNI ČLANKI:

Test zmogljivosti lahko Zasavci preizkusijo tudi v nedavno postavljenem Street workoutu v Zagorju.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Košarkarji GESŠ Trbovlje do drugega mesta v Celju

Ob koncu prejšnjega tedna so se dijaki GESŠ Trbovlje udeležili področnega tekmovanja v košarki. Na turnirju, ki je potekalo v športni dvorani Gimnazije Celje...
X