-- OGLAŠEVANJE --

Inkubiranci prvič svoje izdelke prinesli na rampo

-- OGLAŠEVANJE --

Tokrat sicer prvič in vsekakor ne zadnjič, so inkubiranci Katapulta izkoristilo rampo pred prenovljeno stavbo, da javnosti pokažejo kaj delajo in seveda svoje izdelke tistim, ki jih zanimajo tudi prodajo.

Tako je Maša prinesla svoje Fami Orgimaje, Alenka si je vzela čas, da je predstavila žepno matematiko tokrat prvič pa sta zasavski javnosti svoje izdelke predstavila še Tatjana in Rožle, ki izdelujeta nakit s 3D tiskalnikom.

Katapultova rampa je le prvi od serije dogodkov, kjer bodo inkubiranci predstavljali svoje izdelke, nam je zaupala Maša Jazbec, ki je na dogodek pripeljala tudi robotki Evo in Lili. »Katapultova rampa bo tradicionalen dogodek. Namen Katapultove rampe je predstavljanje izdelkov in storitev Katapultovih inkubirancev.«

Fami Origami je ponovno dal na police nosljivi nakit. Ljudje kar veliko sprašujejo, nam pove avtorica Maša Jazbec. in ker ni na voljo v trgovinah so ga obiskovalci tokrat lahko dobili na Katapultovi rampi.

Alenka Knez je z ekipo S.O.S. šole razvila novo učilo – žepno matematiko in jo je vsakemu posamezniku tudi z veseljem predstavila, in da bo tako tudi v prihodnje, je obljubila.

Tokrat najmanj poznani v zasavskem prostoru pa so izdelki iz 3D tiskalnika, ki jih v ZPI inkubatorju ustvarjata Rože in Tatjana. »Za rojstni dan si želim 3D printer,« je povedal Rožle Trošt Šprogar, po tem, ko sta s partnerko Tatjano Gostimirović gledala Youtube posnetek, kako dedek kaže vnukinjam, kako se s 3D tiskalnikom naredi čudovite uhane. Vedno za tehniko, vedno za zanimivo ustvarjanje, se je tako podal na pot spoznavanja 3D printanja. Bolj ko je o tem govoril, bolj je navduševal tudi Tatjano, ki je od nekdaj imela polno idej, kaj bi lahko ustvarjala. Ob pogledu na 3D natisnjene uhane je pomislila: »Če so meni tako všeč, bodo zagotovo še komu.« Smiselno. Vedno predana varovanju narave je bila navdušena, da je material bioplastika, ki se jo lahko reciklira ali razgradi. »Poskusiva,« sta bila soglasna. (izsek iz Zgodb Akrobatov).

Matic in Anže: Obrnila hrbet coni udobja in zdaj v Trbovljah utirata svojo “jekleno pot”

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --