-- OGLAŠEVANJE --

Igrišče GESŠ Trbovlje spet odprto za javnost

-- OGLAŠEVANJE --

Gimnazija in ekonomska srednja šola (GESŠ) Trbovlje je preko javnih del zaposlila varnostnika, ki bo nadziral športne površine, da jih bodo spet laho uporabljali tudi drugi občani. Športno igrišče bo med tednom vsaj nekaj ur dnevno na voljo občanom za različne športne dejavnosti. 

Včeraj so gimnazijsko igrišče odprli poskusno od 17. ure dalje, vendar je v večji meri še samevalo, saj se novica o odprtju očitno še ni razširila. Odprta vrata igrišča in njegova brezplačna uporaba pa bo v prihodnje omogočena ob ponedeljkih in petkih med 15. in 21. uro, ob torkih, sredah in četrtkih pa med 15. in 18.30 uro.

“Vstop na igrišče je dovoljen le v čisti športni obutvi. Na igrišču je dovoljena igra košarke, odbojke, malega nogometa, rokometa … in ostale igre z žogo ter uporaba tekaške steze,” pojasnjujejo v GESŠ Trbovlje. Poudarjajo pa, da igrišče ni namenjeno kolesom, rolkam ali skirojem, zato naj jih uporabniki pustijo pred vrati igrišča. 

Ob slabem vremenu bo igrišče ostalo zaprto

Prav tako uporaba igrišča ne bo mogoča po obilnem deževju, saj je potrebno nekaj časa, da voda s tartanske obloge odteče oziroma se posuši, so še dodali pred poskusnim odprtjem igrišča. “Ko bo vremenska napoved slaba, oziroma takoj po dežju, bo igrišče torej zaprto,” so pojasnili. 

Opozarjajo še, da morajo vsi uporabniki igrišča upoštevati navodila nadzornika na igrišču in skrbeti za svojo varnost ter za varnost drugih udeležencev. “Namerno povzročena škoda se bo zaračunala povzročitelju,” so napovedali ukrepe v primeru zlorab igrišča. 

Igrišče je sicer mogoče tudi rezervirati za določen termin, in sicer se zainteresirani uporabniki lahko obrnejo na tajništvo GESŠ Trbovlje. 

SORODNI ČLANKI:

Našli rešitev, da bo igrišče odprto za javnost, iščejo varnostnika

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

GLASUJTE: Ali smo Zasavci nogometni navijači ali nas to ne zanima?

Zanima nas, ali boste spremljali tekmo prvenstva med Slovenijo in Anglijo, ki bo odločala o prihodnosti domačih navijačev?
-- OGLAŠEVANJE --