-- OGLAŠEVANJE --

Hrastniški zdravstveni dom bo prevzel pulmolog in aktivist iz Petrovč

-- OGLAŠEVANJE --

Čeprav na prvi razpis prijavljenih 5 kandidatov, se je svet zavoda, ker nihče v popolnosti ni izpolnjeval pogojev, odločil razpis ponoviti. V sredini maja objavljen drugi razpis je pokazal še na dva kandidata, izbrali so zdravnika Sebastjana Ašenbergerja.

Zdravnik specialist pnevmologije, ki je izpolnjeval vse razpisane pogoje, bo v Hrastniku za polni delovni čas nastopil mesto direktorja za mandatno obdobje štirih let. Občinski svetniki so njegovo kandidaturo podprli, v upanju, da se razmere v zdravstvu na lokalnem nivoju končno uredijo.

Sebastjan Ašenberger je diplomiral leta 2005, specialistični izpit iz pnevmologije je opravil 2012. Trenutno je zaposlen kot višji zdravnik specialist v pulmološki ambulanti v ZD Zagorje in ZD Domžale, pred tem je dobro spoznal tudi delo v SB Celje. Sicer pa je Ašenberger aktivist, član in kandidat Levice, ki se bori za ukinitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Nesoglasja med bolnišnico in zasavskimi zdravstvenimi domovi – kaj to pomeni za paciente?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --