26.6 C
Trbovlje
sobota, 25. junija 2022
ZON.siAktualnoHrastniški Telekom: "Pripadnost naših strank je gorivo, ki nas žene naprej!"

Hrastniški Telekom: “Pripadnost naših strank je gorivo, ki nas žene naprej!”

Z današnjim dnem se je začela nova akcija s strani Telekoma Slovenije, in sicer gre za izdajo NEO smartbox komunikatorjev zastonj – brez vezave, vse do konca meseca pa so še aktivne akcije Enotni paketi NAJ za 12 evrov in možnost brezplačne spremembe paketov. Posebna novost, ki je vidna že ob vhodu v hrastniško Telekomovo – Mastnakovo poslovalnico pa je e-skiro, ki je za mlade interesente privlčano dosegljiv!

Akcija, povezana z izdajo NEO smartbox komunikatorjev zastonj – brez vezave! bo trajala od ponedeljka 20. junija do 10. julija. V tem času si lahko novi ali obstoječi uporabniki naročijo nov ali dodaten NEO smartbox – brez enkratnega stroška 29 evrov za izdajo.

Prav tako so do konca meseca aktivne akcije Enotni paketi NAJ po 11,99 evrov. Z nakupom telefona z vezavo na mobilno številko si obstoječi uporabniki zagotovijo enotno ceno vseh paketov NAJ za eno leto, novi naročniki pa imajo čas do konca meseca, da zagrabijo priložnost in brez vezave sklenejo naročnino po enotnih cenah.

Velja poudariti še, da je samo spreminjanje paketov olajšano, kajti trenutno teče tudi akcija Brezplačna Sprememba Paketov, s katero je mogoče prihraniti 10,95 evrov enkratnega stroška za zamenjavo paketa.

“Pri nas lahko uredite vlogo in se naročite na storitev e-oskrbe za starejše, naročilo na varen splet in naročilo ojačevalca wifi signala – Turbo Wifi,” še poudarijo eno od zadev, ki jih je moč urediti v hrastniški poslovalnici Telekoma.

Preprosto in ugodno do e-skiroja!

Novost, katero lahko opazite že takoj, ko vstopite v blagovnico Mercator na Trgu Franca Kozarja 1, je električni skiro UrbanGlide, katerega naročniki paketa SUPR (samo uporabniki od 15. do 31. leta starosti) dobijo že samo za 4 evre mesečno! E-skiro ima 15 kilometrov dometa, doseže hitrosti do 25 km/h, ojačano vzmetenje in nosljivost do 100 kilogramov.

Tokratna telefona meseca sta Xiaomi-jeva!

Trenutna telefona meseca sta

  • XIAOMI 11T PRO (24 x 20,19 evra) in
  • XIAOMI REDMI NOTE 11 (24 x 5,89 evra).
Akcija, ki bi jo bilo škoda spregledati: 50-odstotni popust za 4 mesece (ali 25-odstotni popust za 8 mesecev) na naročnino televizijskih storitev – pod pogojem, da je na istem naročniku tudi mobilna telefonska številka.

 

Če torej kar povzamemo aktualne razloge za obisk Mastnakove poslovalnice z vidika najbolj vročih akcij:

  • Brezplačni NEO,
  • modrifon meseca junija (Xiaomi),
  • Brezplačna sprememba paketov,
  • Enotni paketi NAJ,
  • SUPR e-skiro,
  • 50 odstotkov popusta na fiksne storitve in
  • NAŠA AKCIJA – popust na dodatno opremo ob nakupu aparata.

“Še vedno pa smo tu za naše stranke in vedno smo pripravljeni skočiti na pomoč, ko je le-ta potrebna. Pripadnost naših strank je gorivo, ki nas žene naprej,” odkrito povejo v Trgovini Mastnak, ki je hrastniška Telekomova poslovalnica.

 

Prispevek je oglasno sporočilo.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Ulična razstava, tokrat v čast Sagor-ju (poznate ime?)

Občina Zagorje ob Savi je v mestnem središču popestrila kulturno ponudbo, saj je ob glavni cesti med krožiščem in Sparom postavila panoje za ulično...
X