14.1 C
Trbovlje
torek, 3. avgusta 2021
ZON.siAktualnoHrastniška olimpijca na poti v Tokio

Hrastniška olimpijca na poti v Tokio

Tik pred odhodom na olimpijske igre v Tokio je hrastniški župan Marko Funkl sprejel športnika Darka Jorgiča in Petra Kauzerja. “Ponosni smo, da imamo v Hrastniku dva izjemna športnika in olimpijca, za katera bomo že prav kmalu lahko močno stiskali pesti,” je dejal župan in jima zaželel veliko sreče. 

Z leve proti desni: Peter Kauzer st., Andreja Ojsteršek, Marko Funkl, Darko Jorgić in Peter Kauzer ml.

Župan občine Hrastnik Marko Funkl je včeraj pred odhodom na olimpijske igre v Tokio sprejel oba hrastniška olimpijca – kajakaša Petra Kauzerja ml. in igralca namiznega tenisa Darka Jorgića. Za Petra Kauzerja bodo to že četrte olimpijske igre, za Darka Jorgića pa prve.

Župan je obema čestital za dosedanje športne dosežke, Petru Kauzerju pa je na podlagi Odloka o priznanjih Občine Hrastnik podelil tudi sklep o prejemu nagrade za doseženo 3. mesto na Evropskem prvenstvu v slalomu na divjih vodah v Ivrei v Italiji.

Konec julija, ko bosta športnika nastopila, bo na ploščadi pred Delavskim domom spremljanje njunih nastopov in skupno navijanje za hrastniške olimpijce.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V idealnem trenutku novica o 5 milijonih za kolesarsko stezo

V tednu, ko so se v Zagorju razveselili neverjetnega uspeha Primoža Rogliča, ki je v Tokiu prikolesaril olimpijsko zlato, se dobre novice nadaljujejo. Tako...