11.4 C
Trbovlje
nedelja, 16. maja 2021
ZON.si1+1=2Hrastnik v znamenju fantkov

Hrastnik v znamenju fantkov

Ugibanja o spolu še nerojenega otroka so stara toliko kot je staro človeštvo. Nekateri raziskujejo obliko trebuha in pozicijo otroka, spet drugi berejo iz kavnih ostankov in tretji si pomagajo z astrologijo.

Kljub temu, da je medicina v tisoče in tisoče letih napredovala, pa še vedno spol otroka mnogokrat ostaja uganka – namenoma ali nenamenoma.  

Hrastnik v znamenju fantkov

V letu 2012 so v celotnem Zasavju, pa ne le v Zasavju, tudi nasploh v Sloveniji, prednjačili dečki in glede na rojene deklice jih je bilo v Hrastniku kar 60% in pičlih 31 deklic je skupaj zneslo tako le 40 odstotkov novorojencev. V Trbovljah je 73 fantkov zastopalo dobrih 53% in v Zagorju, kjer se je leta 2012 rodilo 192 otrok je odstotek močnejšega spola 56%.

Po podatkih Statističnega urada RS je rojenih fantkov več kot deklic že ves čas od leta 2001, je pa razmerje v Zasavju še bolj na strani močnejšega spola, saj se je v Sloveniji leta 2012 rodilo 51% dečkov, v Zasavju pa kar dobrih 56 odstotkov.

Kitajci so spol prihajajočega otroka izračunavali tudi preko materine starosti in meseca zanositve. Spodnji tabeli, so našli pred približno 700 leti v kraljevi grobnici blizu Pekinga in naj bi bili še danes 93% zanesljivi.

Tri, štiri zdaj!
Ali je res, ali ne, pa preizkusite sami. Izračunajte materino starost na dan spočetja otroka in ugotovite ali pričakujete dečka ali deklico.
Na primer, 30 letna ženska, ki je zanosila v 1. mesecu lunarnega leta bo glede na izračun dala rojstvo dečku.
D = deklica
F = fantek

spol otroka

spol otroka 2- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Urška se je kljub zahrbtni bolezni znašla, zdaj pa ji je požar uničil dom

Strašna nedelja - 9. maj. Urška je že od marca opozarjala na težave z električno napeljavo, v zadnjem tednu celo večkrat, nazadnje v nedeljo...