-- OGLAŠEVANJE --

Hlodi, odstranjena ograja, nezavarovano delovišče

-- OGLAŠEVANJE --

Izvajalec gozdnih del je odstranil že okoli 600 kubikov lesa, so nam v petek sporočili s trboveljske občine. Dela so bila do danes ustavljena, saj je večja količina dežja ovirala že tako nevarno delo.

Gibanje na poseku smrtno nevarno

Na občini, prav tako tudi na Skladu (SKZG) vztrajajo, da je posek na Dobovcu izredno nevaren. 'Tudi če se dela v gozdu ne izvajajo, je kakršnokoli nekontrolirano gibanje po sečišču smrtno nevarno' poudarjajo na občini in ostajajo pri stališču, da kaj drugače kot 24-urna zapora ni mogoče. (Desno: fotografija izvajalca)

Delovišče bi lahko odprli, le urediti bi ga morali

Pri svojem pa vztrajajo tudi na Dobovcu, kjer so prepričani, da bi cesto vsaj enkrat na dan lahko odprli, je pa res da bi morali imeti delovišče urejeno, posekane hlode zavarovane. To pa bi izvajalca oziroma lastnika gozdov stalo bistveno več, je prepričan predsednik KS Dobovec Marjan Jamšek.

Kdo se moti ali kdo ima prav?

Kaj je prav in kaj narobe. Vsaka stran vleče svojo zgodbo že od začetka. Nam je pa bralec iz Dobovca v soboto poslal fotografije ceste Šklendrovec, torej tiste, kamor naj bi se dobovški promet zaradi zapore preusmeril. Deževje je odneslo del ceste, poleg tega so na cesti luknje globoke tudi več centimetrov. Po tej cesti pa naj bi se vozili še mesec dni.

Med vikendom so se na Dobovec odpravili preveriti stanje tudi svetniki SDS Trbovlje, ki nad 'pobeglim' hlodom niso presenečeni: 'Nič čudnega, da se je pred kratkim hlod skotalil v dolino, saj je delovišče, kljub odprti cesti čez vikend, ostalo nezavarovano' so zapisali na svoji FB strani, zraven pa priložili spodnje fotografije:

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --