-- OGLAŠEVANJE --

Hišna preiskava pri 39-letnemu Trboveljčanu

-- OGLAŠEVANJE --

V Trbovljah se je včeraj pripetila prometna nesreča zaradi nepravilnega premika 38-letne voznice osebnega avtomobila, ki je trčila v 89-letno peško, ki je nepravilno prečkala vozišče. Peška se je pri tem lahko telesno poškodovala.

Kradel v fitnesu

Policisti so na območju Trbovelj na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 39-letnemu moškemu zaradi suma posesti prepovedane droge. Pri hišni preiskavi so odkrili in zasegli PVC samozapiralno vrečko z manjšo količino zelene posušene rastline, stekleničko z  29 neznanimi belimi tabletkami in tri sadike konoplje rastline, velikosti 2 – 2,7 m. Po pridobljenih rezultatih analiz sledi zoper osumljenca kazenska ovadba.

Zagorski policisti so obravnavali kaznivo dejanje tatvine, in sicer je za zdaj še neznani storilec med 20. 8. in 22. 8. 2016 iz prostorov športnega društva ukradel fitnes napravo
in s tem društvo oškodoval za okoli 2.000 evrov. Policisti bodo po zbranih obvestilih zoper storilca podali kazensko ovadbo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --