22.5 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoGostinci tečejo še en krog

Gostinci tečejo še en krog

Občina Trbovlje je ponovila razpis za izbiro najemnika lokala Paviljon Park v mestnem parku, potem, ko je prejšnjega nepričakovano razveljavila. Tokrat z več podrobnostmi.

Ponudniki lahko vloge za 5-letni najem Paviljona Park, ki bo začel obratovati maja, oddajo do ponedeljka, 25. aprila.

Preberite TUKAJ, kako je občina prijavljenega gostinca, kot sam pravi, izigrala na celi črti.

V lokalu le 16 kvadratov

Občina se je odločila za zaprtje (vsaj začasno) enote na Dobovcu.

Izbrani najemnik bo imel na voljo prazen poslovno-gostinski objekt v mestnem parku v izmeri 16 kvadratnih metrov, z vključenim lesenim podestom v izmeri 60,5 kvadratnih metrov. V njem sta že nameščeni električna in vodovodna instalacija, je zapisano v razpisu občine.

V notranjosti ne bo mogoče postaviti miz in stolov, ti so predvideni zunaj, v notranjosti bo le manjši prostor za stojišča ob točilni mizi. Leseni podest bo predstavljal odprt prostor, ki ga bo mogoče pokriti, ne pa tudi zastekliti. Ponudnik bo sklenil najemno pogodbo po principu videno-najeto.

Poletna in zimska cena

Najemnina se bo delila na poletno (1. 4. – 30. 9.) in zimsko sezono (1. 10. – 31. 3.), slednja bo fiksna, znašala bo 200 evrov mesečno. Poletna najemnina pa bo znašala najmanj 490 evrov mesečno. Najugodnejši ponudnik bo izbran glede na višino najemnine za poletno obdobje (40 %) in glede na izvirnost in podrobnost poslovnega načrta (60 %).

Lastnik, to je občina, pa si pridržuje pravico, da ne glede na prejete ponudbe, najemne pogodbe ne sklene z nobenim ponudnikom, prav tako pa lahko kadarkoli do sklenitve pogodbe že začeti postopek ustavi.

mestni park-naslovna

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...