21.3 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoGneče za pisarno direktorja bolnišnice ni

Gneče za pisarno direktorja bolnišnice ni

Kdo je kandidat, ki se je edini prijavil na prosto delovno mesto direktorja trboveljske bolnišnice?

Razpisna komisija je prejela eno samo vlogo za prijavo na prosto delovno mesto direktorja Splošne bolnišnice Trbovlje, nam pove Sabina Drobnič, predsednica Sveta zavoda.

Ustreznost vloge

Razpisna komisija se je sestala včeraj, odprla vlogo in ugotovila, da prejeta vloga ustreza razpisnim pogojem. Svet zavoda se bo sestal v četrtek, 26. januarja, ko se bo sestanka udeležil tudi kandidat za prosto delovno mesto in predstavil svoj program delovanja bolnišnice za mandatno obdobje. Po predstavitvi se bo nadaljeval postopek imenovanja direktorja, kdaj bo le- ta zaključen, zaenkrat še ni moč napovedati, še pove Drobničeva.

Razpis po naši objavi ponovili

Le dan po objavi našega prispevka, v katerem smo razkrili, da razpis ni objavljen niti na straneh Zavoda RS za zaposlovanje, niti na spletni strani bolnišnice, je bil razpis objavljen tudi tam. Še več, 3. decembra nam je direktorica trboveljske bolnišnice Marina Barovič v telefonskem pogovoru povedala, da so prijave možne do 7. januarja. Po objavi razpisa na straneh zavoda in bolnišnice je bil podaljšan tudi rok za prijavo, ta je bil po novem do 12. januarja.

 

Menjava na vrhu trboveljske bolnišnice?

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...