13 C
Trbovlje
petek, 22. oktobra 2021
ZON.siAktualnoMenjava na vrhu trboveljske bolnišnice?

Menjava na vrhu trboveljske bolnišnice?

Februarja se izteka trenutni mandat, svet zavoda je že razpisal prosto delovno mesto direktorja za prihajajoče štiriletno obdobje.

Dolgoletni direktorici Splošne bolnišnice Trbovlje Marini Barovič se bo v začetku februarja izteklo štiriletno mandatno obdobje. Ali bo ponovno kandidirala za direktorsko mesto, nam Barovičeva ni želela povedati.

Le še nekaj dni časa za prijave

Razpis za direktorja trboveljske bolnišnice je objavljen v Uradnem listu, ne pa tudi na spletni strani bolnišnice ali na straneh Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje. Na razpis se lahko kandidati prijavijo do torka, 7. januarja, nam v telefonskem pogovoru pove trenutna direktorica Barovičeva.

Od kandidatov za direktorja Splošne bolnišnice Trbovlje se pričakuje univerzitetna izobrazba, upravljalna in organizacijska znanja, najmanj pet let delovnih izkušenj. Kandidat mora k prijavi priložiti življenjepis in svoj program delovanja zavoda za mandatno obdobje.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

ZGODBA: Nekdanja radeška županja zbolela za rakom, tri leta kasneje še hčerka

Rak, ne le na dojkah, pač pa vsakršna oblika raka in vsaka resnejša bolezen, je osebna zgodba vsakega posameznika in njegovih svojcev. V prvi...