-- OGLAŠEVANJE --

Funklova nova direktorica pričela z delom

Na Občini Hrastnik je mesto direktorice prevzela Andreja Šantej, ki je bila pred tem zaposlena na Okrožnem državnem tožilstvu v Celju. Prevzela bo delo predhodnice Ivane Assayed, ki je odšla obratno pot in iz dela na občini, pričela z delom na tožilstvu.

-- OGLAŠEVANJE --

Pri svojem dosedanjem delu se je z delovanjem občinske uprave, njenih zavodov in javnih podjetij seznanila zlasti pri zastopanju strank. Šantej je v sredini prejšnjega tedna prvič stopila v svojo novo pisarno, kjer bo skrbela za vodenje občine ob županu Marku Funklu.

Nova direktorica ima največ izkušenj na področju priprave različnih aktov za občine, javne zavode in tudi javna podjetja. “Prepričana sem, da je vedno možnost tudi za optimizacijo delovnega procesa,” je povedala za naš portal in obljubila, da se bo bolj podrobno predstavila, ko dobro spozna delo in občino, v katero naj bi prinesla tudi kakšne nove ideje.

Assayedova na tožilstvo, župan v iskanje novega direktorja

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --