24 C
Trbovlje
torek, 28. septembra 2021
ZON.siAktualnoFOTO: Ste že videli, kako fantastično znotraj izgleda nov SPAR Pilon Trbovlje?

FOTO: Ste že videli, kako fantastično znotraj izgleda nov SPAR Pilon Trbovlje?

SPAR Slovenija je prejšnji teden v Trbovljah odprl novo trgovino. Hipermarket SPAR je skupno že 108. trgovina v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR ter druga v Trbovljah. Je del nakupovalnega centra Pilon in je zgrajena v skladu z najmodernejšim konceptom, ki ga imajo vse nove trgovine SPAR. Ob otvoritvi bo podjetje SPAR Slovenija trem lokalnim organizacijam doniralo skupaj 3.000 evrov. Kupci lahko z žetoni v trgovini glasujejo za višino donacije, ki jo bo prejelo vsako izmed predlaganih društev. Izbirajo lahko med Prostovoljnim gasilskim društvom Trbovlje, ki bo namenilo sredstva za nakup zaščitne opreme, med Društvom prijateljev mladine Trbovlje, ki bo sredstva namenilo počitniškemu varstvu otrok ali pa med Dnevnim centrom Šent Trbovlje, ki bo sredstva namenilo za športne pripomočke.

Investitor gradnje TAIMANA d.o.o. je objekt Pilon, v katerem se nahaja nov hipermarket SPAR, zgradil v dobrih sedmih mesecih v sodelovanju z izvajalcem gradbenih del podjetjem KOGRAD-IGEM d.o.o. Skupna investicija podjetja SPAR Slovenija za opremo nove trgovine je znašala 1,5 milijona evrov. Hipermarket SPAR obsega skupaj več kot 1.820 kvadratnih metrov sodobno urejene površine. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v novem hipermarketu skrbi 28 ljudi, zaposlenih za polni delovni čas. V nakupovalnem centru PILON novo trgovino SPAR dopolnjujejo tudi številne druge trgovine in lokali, od velike drogerije, trgovine z oblekami, trgovine s čevlji, trgovine s športno opremo, do trgovine za male živali in gostinskim lokalom. Površina nakupovalnega centra PILON znaša skupno 9.000 kvadratnih metrov. Vsem obiskovalcem je na voljo 179 brezplačnih parkirnih mest.

Trgovina SPAR Trbovlje ima vse elemente moderne gradnje, ki so zadnja leta že stalnica novih trgovin SPAR. V ospredju trgovine so sveži oddelki z bogato založenim oddelkom sadja in zelenjave na čelu. SPAR ceni domače pridelovalce, zato posebno mesto zavzema leseni kozolec, kjer so na voljo izdelki slovenskih pridelovalcev. Poleg oddelka sadja in zelenjave je na začetku trgovine oddelek kruha in peciva s samopostrežnim oddelkom, ki mu sledijo delikatesa z izvrstnimi specialitetami za vse okuse ter mesnica in ribarnica. Na voljo je tudi ponudba z alternativno prehrano ter dobro založen oddelek, imenovan SPAR TO GO, ki je v današnjem hitrem življenjskem slogu zelo aktualen. V njem so na voljo številne že pripravljene tople jedi, sendviči in solate, ki se jih lahko preprosto odnese s seboj. Vsem, ki želijo opraviti hiter nakup, so na voljo tudi štiri samopostrežne blagajne.

Nova trgovina je energetsko varčna, saj ima vgrajeno varčno razsvetljavo LED ter učinkovit sistem »CO2«. Gre za hladilno tehniko, ki uporablja plin CO2. Z odpadno toploto hladilne tehnike bo trgovina pozimi ogrevana in poleti hlajena. Z uporabo tega sistema je trgovina okolju prijazna, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov. Poleg tega ima tako kot večina trgovin SPAR in INTERSPAR urejeno zbiranje povratne embalaže v avtomatih Tomra, s čimer v Spar Slovenija podpirajo krožno gospodarstvo.

SPAR Slovenija je s svojo že drugo trgovino v Trbovljah poskrbel za sodobno in prijetno nakupovalno okolje, obiskovalci pa lahko uživajo v kakovostni in ugodni ponudbi izdelkov ter prijazni postrežbi.

DELOVNI ČAS HIPERMARKETA SPAR PILON TRBOVLJE:

PON–SOB: 8.00–20.00

 

VIDEO: Gruča nakupovalcev ob odprtju trboveljskega centra

Prispevek je oglasno sporočilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Janez Janša na “raufnk” ja, pred medije ne

Po tem, ko se je predsednik vlade Janez Janša v sklopu vladnega obiska že včeraj mudil v Zasavju in splezal na najvišjo zasavsko atrakcijo...