-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Prva Hrustljava skušnjava, ki je obenem tudi kavarna – v Zagorju

-- OGLAŠEVANJE --

Uspešna veriga lokalov, kjer vsakodnevno poskrbijo, da občani in občanke niso lačni, prihaja prav iz Zasavja. Po odprtju lokalov v Portorožu in Velenju, so lani zagnali poslovalnico v Hrastniku, od prejšnjega tedna pa v Zagorju poleg izjemnih sendvičev, solat in drugih pekovskih izdelkov, postrežejo tudi s kavico, kakšno sladko ali osvežilno pijačo. 

Sončen dan je pospremil otvoritev okusne zgodbe

V Zagorju v prostorih tržnice, na sončni strani mesta, so v petek odprli vrata za prve goste. Polne mize, nasmejani obrazi in simpatični modri balončki so oznanjali pričetek še ene uspešne zgodbe.

Vsak dan: 15 vrst sendvičev, 5 solat, rogljički, preste, žemljice, tortice, sladice, jogurti in drugi mlečni izdelki, topli napitki, osvežilne pijače …

Vitrine Hrustljave skušnjave imajo vsak dan na izbiro 15 vrst sendvičev, vsaj 5 različnih solate, mnogi pa se odločijo za okusne rogljičke, krofe, preste ali druge okusne izdelke. Novost zadnje časa so tudi slastne tortice, kjer domov lahko vzamete kos ali pa kar celo torto. V Hrastniku, v stavbi FURS-a, lahko poleg malice s sabo odnesete tudi tople napitke, jogurte ali druge mlečne izdelke lokalnih pridelovalcev.

Čista novost pa je prva kavarna, kjer od prejšnjega petka pričakujejo navdušene goste. Če so v Zagorju pogrešali sončno teraso, kjer bi se lahko usedli, kaj dobrega spili, je zdaj Hrustljava skušnjava poskrbela, da bodo gosti dobrodošli vse dni v letu. Na zunanji terasi in v prostorni notranjosti, kjer bodo svoj kotiček imeli malčki, tisti, ki bodo želeli le prebrati kakšen časopis in tudi družbe, ki si imajo vedno kaj lepega povedati. Kot dodaten plus, pa bo tam vedno na voljo tudi kaj dobrega za pojesti – slano in sladko.

Zasavski lokali slovijo po “Celjanu”- sendviču, ki je do zdaj najbolj navdušil njihove obiskovalce. Od skrbno izbrane salame, dodatka zelenjave, namaza in kruha kot ga nismo vajeni. Kvalitetne sestavine, ki jih zapakirajo v sendviče in solate so prve na seznamu, takoj za tem pa sledi še domiselna izbira kombinacij, ki jih najdete v enem, drugem, tretjem ….v vseh izbranih sendvičih, ki jih ni mogoče opisati. Treba jih je poskusiti.

Delovni čas Zagorje:
Pon. – sobote od 7. do 21. ure
Nedelja in prazniki od 8. do 21. ure.

Delovni čas Hrastnik
Pon.- petka od 6. do 17. ure, sobote od 7. ure do 17. ure.
Nedelje in prazniki od 8. do 21. ure.

Če imate večje naročilo ali vprašanja, pokličite na telefonsko številko 070 257 000.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --