-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Prodali skoraj 400 vstopnic, akcija se nadaljuje

-- OGLAŠEVANJE --

Včeraj se je v hrastniški športni dvorani odvil dobrodelni koncert za Žigo Feleta, ki ga je kruta bolezen prikrajšala za normalno življenje. Dvorano so napolnili ljudje, po večini sokrajani, ki so ponovno pokazali čut do sočloveka in s kupljeno vstopnico pomagali Žigi na poti k okrevanju.

Prodanih je bilo skoraj 400 vstopnic, točno število bo znano prihodnji teden, nam je zaupala Žigova teta Renata Leskovšek, ki pravi, da je bila nad številom obiskovalcev prijetno presenečena.

dvoranaNastopajoči so se odpovedali honorarju

Koncert je otvorila Rudarska godba Hrastnik, poleg nje pa so na pomoč priskočili še Orleki, Nuška Drašček, člani moškega pevskega zbora KUD Svoboda Hrastnik, članice ženskega pevskega zbora KUD Svoboda Dol, plesni skupini hrastniške osnovne šole narodnega heroja Rajka SOS in Tarče ter mladinski pevski zbor.

Danes zjutraj se je v prostorih hrastniškega muzeja odvila lutkovna predstava Rdeča kapica v izvedbi Društva Marionetno gledališče Jurček, kjer so z vstopnino v višini 3 evrov zbirali denar za Žigo.

Pomagajmo!

Pomoč za Žigo se bo v obliki prostovoljnih prispevkov zbirala še danes ob 18. uri v kinodvorani na Dolu, ko se bo odvila gledališka predstava Nepričakovan obisk v izvedbi Gledališke skupine Dol.

Zasavci smo znova pokazali, da skupaj stopimo, ko je treba. Številne predstave, rokometne, košarkaške tekme so bile te dni namenjene zbiranju denarja za bolnega sokrajana.

Žigu lahko še vedno pomagate tako, da pošljete SMS s ključno besedo SOLIDAREN ali SOLIDAREN5 na 1919 in s tem darujete 1 ali 5 evrov.

Fotogalerija:

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --