12 C
Trbovlje
četrtek, 5. oktobra 2023
ZON.siAktualnoFOTO: Prodali skoraj 400 vstopnic, akcija se nadaljuje

FOTO: Prodali skoraj 400 vstopnic, akcija se nadaljuje

Včeraj se je v hrastniški športni dvorani odvil dobrodelni koncert za Žigo Feleta, ki ga je kruta bolezen prikrajšala za normalno življenje. Dvorano so napolnili ljudje, po večini sokrajani, ki so ponovno pokazali čut do sočloveka in s kupljeno vstopnico pomagali Žigi na poti k okrevanju.

Prodanih je bilo skoraj 400 vstopnic, točno število bo znano prihodnji teden, nam je zaupala Žigova teta Renata Leskovšek, ki pravi, da je bila nad številom obiskovalcev prijetno presenečena.

dvoranaNastopajoči so se odpovedali honorarju

Koncert je otvorila Rudarska godba Hrastnik, poleg nje pa so na pomoč priskočili še Orleki, Nuška Drašček, člani moškega pevskega zbora KUD Svoboda Hrastnik, članice ženskega pevskega zbora KUD Svoboda Dol, plesni skupini hrastniške osnovne šole narodnega heroja Rajka SOS in Tarče ter mladinski pevski zbor.

Danes zjutraj se je v prostorih hrastniškega muzeja odvila lutkovna predstava Rdeča kapica v izvedbi Društva Marionetno gledališče Jurček, kjer so z vstopnino v višini 3 evrov zbirali denar za Žigo.

Pomagajmo!

Pomoč za Žigo se bo v obliki prostovoljnih prispevkov zbirala še danes ob 18. uri v kinodvorani na Dolu, ko se bo odvila gledališka predstava Nepričakovan obisk v izvedbi Gledališke skupine Dol.

Zasavci smo znova pokazali, da skupaj stopimo, ko je treba. Številne predstave, rokometne, košarkaške tekme so bile te dni namenjene zbiranju denarja za bolnega sokrajana.

Žigu lahko še vedno pomagate tako, da pošljete SMS s ključno besedo SOLIDAREN ali SOLIDAREN5 na 1919 in s tem darujete 1 ali 5 evrov.

Fotogalerija:

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

Kar štiri stanovanja v isti stavbi so naprodaj. Občina Hrastnik bo v zasebne roke prodala nepremičnine na naslova Cesta 1. maja 44 v Hrastniku.  Stanovanje...