23.8 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.siZasavskoFOTO: Praznovali dan žena

FOTO: Praznovali dan žena

Leto je hitro naokoli in že je bil tu 8. marec, ko naše članice veselo pričakujejo srečanje.

Poverjeniki so, kot to počnejo že vrsto let, zbrali prijave. Bilo jih je kar 69. Pod vodstvom predsednika Rajka Žagarja in podpredsednika Avgusta Žiberta nas je pot vodila na Podkum, v gostilno Pr’ Čop priznanega kuharskega mojstra Lojzeta Čopa, ki je s svojo ekipo poskrbel za izvrstno hrano in postrežbo.

Večer popestrili s karaokami in obdaritvijo

Za dobro razpoloženje in glasbo je poskrbel ansambel Quatro band. Prijetno so nas presenetili s svojim bogatim repertoarjem in organizacijo karaok. Vse udeleženke karaok so bile tudi nagrajene. Bilo je lepo in veselo, zadovoljne so bile vse udeleženke, saj smo jih za njihov praznik tudi skromno obdarili. Ob pol enih zjutraj, ko je ansambel Quatro band prenehal igrati, sem imel občutek, da bi večina srečanje še podaljšala, saj je bilo razpoloženje na višku. Žal je vsega lepega enkrat konec. Praznovanje dneva žena nam bo seveda ostalo v lepem spominu in misel nam že uhaja na naslednje leto.

V svojem in Avgustovem imenu pa se iskreno zahvaljujem vsem udeleženkam za pozornost, ki so nam jo izkazale, seveda tudi z obdaritvijo vseh prisotnih moškega spola.

Predsednik DI Hrastnik Rajko Žagar

Fotogalerija:

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...