22.7 C
Trbovlje
petek, 30. julija 2021
ZON.siAktualnoFOTO: Ohladitev na zagorski plaži

FOTO: Ohladitev na zagorski plaži

V Zagorju bo jutri uradna otvoritev plaže, na kateri se boste lahko posončili, kaj osvežilnega popili in se ob vodi in senci vrbe ohladili.

Gostilna Ribnik je svoj prostor povečala še za leseno plažo, tik ob ribniku. Za tiste, ki si želijo sence, bo poskrbela vrbe ter veliki senčniki. Vsekakor pa bo tudi prostor za sonca željne.

Jutri ob 19. uri v Zagorje prihaja evropski prvak v mešanju koktejlov Jožef Fartek, za glasbo pa bo poskrbel DJ Teo. In tako je tik pred vrati prvi vikend zagorske plaže, kjer bodo v krušni peči pekli izvrstne pice, obljublja vodja lokala Katja Pikelj.

Poleg koktejlov in penin, bodo na plaži stregli tudi “domače” vode z okusom, limonade in vse vrste osvežilnih napitkov. Prav tako bodo ljubitelji svežega zraka kosilo pojedli na prostem, praktično v naravi.

Za vse tiste, ki potrebujete vsaj dopust v malem. Ležalniki, mize, pijača, hrana in dobra glasba. Vse to že jutri v Gostilni Ribnik.

Kakšen bo končni izgled zagorske plaže pa boste morali preveriti sami!

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Največ Zasavcev na Hrvaško, le nekaj manj na dopust kar v domače kraje

Na našem portalu smo pripravili anketo, v kateri smo bralce spraševali, kam se bodo letos odpravili na dopust. Kot kaže, večina odhaja ali pa...