-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Objekt porušili, kaj bo z zemljiščem

-- OGLAŠEVANJE --

Na relaciji Trbovlje – Zagorje v naselju Bevško je postavljena polovična zapora ceste zaradi rušenja objekta. Promet poteka izmenično enosmerno, dela pa naj bi bila, po podatkih Prometno – informacijskega centra, zaključena najkasneje do 7. marca.

Nevarnost za mimoidoče

Do rušenja je prišlo, ker je objekt dobesedno napihnilo in je, zaradi bližine državne ceste, postal nevaren, nam pojasni Urška Goršek Poznič z Občine Trbovlje. V interesu občine je odkup zemljišča v prihodnosti, v kolikor bo cena sprejemljiva, še izvemo.

Negotova prihodnost

“Kaj bom storil z zemljiščem, ne vem. Zaenkrat še nimam planov zanj,” nam na vprašanje o tem, kaj se bo v prihodnosti zgodilo z zemljiščem, odgovori Miha Cerar, prokurist podjetja Vodoterm iz Radomelj, katerega last je omenjeno zemljišče. Objekt je v roke podjetja prišel na podlagi kompenzacije, bil je zastaran in drugega kot rušenje, niti ni prišlo v poštev, še pove Cerar.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --