today-is-a-good-day
7.8 C
Trbovlje
četrtek, 29. februarja 2024
ZON.siAktualnoFOTO: Multimedijski "geek" čara v novem zasavskem studiu

FOTO: Multimedijski “geek” čara v novem zasavskem studiu

Nora tehnologija, ki jo v kisovškem podjetju uporabljajo za obdelavo kovinskih in drugih materialov je dobila multimedijsko nadgradnjo. Podjetje NC-vizija, d.o.o. je postavilo svoj studio z najsodobnejšo opremo za snemanje in montažo video in avdio vsebine.

Simon Mišić

Vodja studia Simon Mišić oziroma multimedijski “geek”, kot sam sebi pravi, že vrsto let opravlja razne multimedijske storitve. Letošnje leto pa je vse svoje napore usmeril v pripravo lastne produkcije.

Vse še diši po novem

Studio je še svež, vse diši po novem in, še vedno prihaja cel kup naročene opreme za izvajanje vizualnih trikov, za ustvarjanje posebnih efektov, snemanje z zraka. Del studia pa je namenjen tudi snemanju zvočnih posnetkov. Prve preizkuse sta naredila skupaj z Nejcem, tonskim tehnikom in ljubiteljskim glasbenikom.

Glasba je v prvi vrsti bolj domena Nejca, ki deluje tudi v skupinah Kreshes Nepitash in Trifail, v Kisovcu pa skupaj s Simonom ustvarja avtorsko glasbeno podlage za vse njune videe.

Lastna zasavska produkcija

Vsi pripomočki so namenjeni pripravi visokokakovostnih filmov, lastne zasavske produkcije. Simon se sicer najbolj vidi v snemanju videospotov in popolnoma “nor” je na posebne efekte. Tako nam pokaže tudi, kako v studiu ustvarijo svetlobne efektne strele in kako se lahko postavimo v virtualni svet.

“Trenutno smo v ustvajanju čim več referenc, da lahko pokažemo kaj vse znamo” pojasnjuje Simon, ki je že ustvaril prvih nekaj filmov in jih predstavil širši javnosti. Od predstavitvenih spotov do reklam, koncertov, dogodkov in seveda Simonu najljubših videospotov. Ekipa je letošnje leto posnela videospot glasbeniku BajtaNiceTree in Orlekove Okna.

Ekipa NC-V DIGITAL CINE PRODUCTION vidi priložnost v sodelovanju čez ocean: “Ameriška produkcija je izjemno draga, zato pogosto iščejo izvajalce v Evropi in tukaj bi lahko nastopili mi”.pravi Mišić, ki vse trenutne napore poleg dokončnega vzpostavitva studia, vlaga v pripravo referenc in postavitvi blagovne znamke. In da ne bo pomote, nas še ustavi sogovornik, “z veseljem delamo tudi v Zasavju, manjše in večje stvari”. Še nedavno so pripravili inovativni poročni film.

Več informacij si oglejte na njihovi spletni strani: www.nc-v.si 

Njihov prvi videospot:

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

14 let po diagnozi je Trboveljčanka Ela še vedno edina v Sloveniji

Pred sedemnajstimi leti, ko se je, sredi hladnega februarskega dneva rodila, je bila Ela zdrava deklica, težka skoraj 4 kilograme in glasna, kot da...