-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Medijske toplice postale le katastrofalna podoba “smetišča”, ki kazi vhod v zagorsko dolino

-- OGLAŠEVANJE --

Ambiciozne načrte smo pred dvema letoma premierno predstavljali na našem portalu. Od ležalnika na najvišji terasi do barve posteljnine v luksuznih sobah. Dve leti kasneje pa je ostal le kup porušenih zidakov nekdanjega hotela, zaraščena terasa in nekoč slavna restavracija polna stekla, smeti in uničenega pohištva. 

Kot je povedal prvi mož Zagorja Matjaž Švagan mu je na zadnjem sestanku lastnik zagotovil, naj bi šli v izdelavo podrobnega prostorskega načrta in zaprtja finančne konstrukcije. “Ko bo podana pobuda za izdelavo sklepa, bomo to smatrali kot resno namero,” pravi.

Marjan Kranjc nam je v telefonskem pogovoru povedal, da trenutno ni nič novega. Se sicer dela na ureditvi razmer in uresničitvi velikih planov, a trenutno ni kaj več povedati. Spomnimo, ob rušenju hotela je prišlo do spora med lastniki lokala pod tribunami, kjer tudi še danes obratuje gostinski lokal. Kranjc trdi, da je vse lokale pod tribunami odkupil, lastniki lokala, da to ne drži. Kaj drži in kako se bo razpletlo, pa bo pokazal čas.

Danes zvečer na ZON.si – VIDEO, v katerem prikazujemo katastrofalno stanje nekoč slavnega kompleksa.

PREMIERNO predstavljamo projekt Medijskih toplic, ki bi lahko postal realnost že kmalu

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po desetletju bivanja v nekdanji tovarni skoraj prepolovljen vpis

Letos je točno 10 let, kar so se najmlajši Zagorjani preselili v preurejene prostore nekdanje tovarne Lisca.  Pred vselitvijo so bili oddelki vrtca razseljeni po...
-- OGLAŠEVANJE --