11.6 C
Trbovlje
ponedeljek, 25. oktobra 2021
ZON.siAktualnoFOTO: Med prvimi pokukali v novo zasavsko gostilno

FOTO: Med prvimi pokukali v novo zasavsko gostilno

Kaj ponujajo? Kako izgleda? Je potrebno rezervirati? Lahko pridem samo na kavico?

Prijetno vzdušje ob dobri hrani, s fantastičnim razgledom na zagorski ribnik. Kaj lepšega, mar ne? Ogledali smo si nov lokal in premierno ga predstavljamo tudi vam!

Vodja gostilne Katja Pikelj se nostalgično spominja otroških dni, ko je drsala na zagorskem ribniku. Danes pa tik ob njem postavlja na noge izvrsten lokal.
Vodja gostilne Katja Pikelj se nostalgično spominja otroških dni, ko je drsala na zagorskem ribniku. Danes pa tik ob njem postavlja na noge izvrsten lokal.

Pred kratkim je prve goste sprejela Gostilna Ribnik v preurejenem zagorskem Ribiškem domu. Odločili so se za drugačen princip kulinarike, nam je zaupala vodja lokala Katja Pikelj. Hrana postrežena gostom ne vsebuje aditivov in konzervansov. Narejeno iz nule, bi lahko rekli, dostopno pa prav vsem.

Obiskovalcem zagorskega ribnika postrežejo z vsemi vrstami kuhinje, izjemno ponosni pa so na svoje enkratne butične sladice, ki jih gost lahko odnese tudi domov.

Nekoč odprto teraso so zasteklili in pridobili velik svetel prostor.
Nekoč odprto teraso so zasteklili in pridobili velik svetel prostor.

In kaj vse bodo še ponudili? Gostilno Ribnik so zastavili tako, da je vanjo dobrodošel vsak – od najmlajših, saj imajo posebne otroške menije – do najstarejših. Cene nihajo od nekaj evrov naprej, tedensko kosilo pa ponujajo za 8 evrov, pravi Pikljeva in nam zaupa majhno skrivnost. Vsak teden bodo imeli sladki zajtrk s sadjem, sladicami, kuharjevimi dobrotami … po sistemu »all you can eat« in prvi zajtrk je že tik pred vrati.

Sreda, 30. 11. 2016, od 9. do 11. ure –  Sladki zajtrk v Gostilni Ribnik, cena 3 evre, poješ kolikor hočeš. (več TUKAJ!)

Čeprav se gostilna ponaša z izjemno kakovostno hrano, za kulinariko namreč skrbi priznani Chef Anton Babarovič, pa bodo na notranji in zunanji terasi dobrodošli tudi »kofetkarji« in ljubitelji zasavskega čaja društva zeliščark.

Zaključene družbe

Tedenska kosila, zaključene družbe, družine, pari in prijatelji ... dobrodošel je vsak!
Tedenska kosila, zaključene družbe, družine, pari in prijatelji … dobrodošel je vsak!

Do 100 gostov bodo sprejeli naenkrat, pravijo. Tistim, ki si želijo več zasebnosti je namenjena posebna soba, prav vsakim željam pa se prilagodijo individualno – tako glede cene kot vsebine.

Pa ne pozabimo povedati še to: rezervacije niso obvezne so pa zaželene. Vaš klic bodo sprejeli na 030 225 929 ali 05 916 78 59, dosegljivi pa so tudi na rezervacije@gostilnaribnik.si

 

 

Prispevek je promocijsko besedilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Globoko pod odpadki tli; gasilci bodo na terenu še vso noč

Danes zjutraj je regijski center za obveščanje iz Trbovelj na intervencijo napotil hrastniške gasilce, saj je zagorelo na CEROZ-ovi deponiji Unično. Po devetih urah...