-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Kdo jih je zadel več? Prvakinja Lea Bartelme ali Matjaž Švagan.

-- OGLAŠEVANJE --

Zagorski župan Matjaž Švagan in košarkarska zvezda v vzponu Lea Bartelme sta z metanjem košarkarske žoge v koš včeraj uradno odprla Športni park Proletarec.

V športni dvorani so si prisotni ogledali odličen nastop Dunking Devils, slovenske akrobatske skupine iz Ljubljane. Med nastopom so k sodelovanju povabili tudi nekatere prisotne in Leo Bartelme, ki je tudi prva zarezala torto v obliki košarkarskega igrišča. Zagorjani so mlado košarkarico navdušeno sprejeli in čestitke za nedavni uspeh njene ekipe so kar deževale.

Kot smo že pisali, so v Športnem parku preplastili obstoječe igrišče za mali nogomet, ob njem so zgradili še dve košarkarski igrišči in uredili površine namenjene za igro predšolskih otrok. Večje košarkarsko igrišče je urejeno v skladu s FIBA standardi, s posebno sintetično podlogo, kakršno imajo igrišča Luke Dončića v Sloveniji. Manjše igrišče je namenjeno najmlajšim uporabnikom. Poleg skrbno izbrane poslikave (različne igre), ki vpliva na vsestranski razvoj mladih, ima igrišče tudi koše, ki so višinsko prilagodljivi.

Samantha Lovše, direktorica Zavoda za šport Zagorje se je zahvalila vsem zaslužnim za uspešno izveden projekt in poudarila: »Igrišče je brezplačno za vse, brez omejitev in predstavlja temelj promocije športa v lokalni skupnosti. To je kraj, kjer se prvič merijo moči v športnih dejavnostih, sklepajo trdna prijateljstva ter rojevajo prve simpatije!«

FOTO: Začenja se celostna ureditev Športnega parka Proletarec

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po desetletju bivanja v nekdanji tovarni skoraj prepolovljen vpis

Letos je točno 10 let, kar so se najmlajši Zagorjani preselili v preurejene prostore nekdanje tovarne Lisca.  Pred vselitvijo so bili oddelki vrtca razseljeni po...
-- OGLAŠEVANJE --