-- OGLAŠEVANJE --

EKSKLUZIVNO: Znani so glasbeni izvajalci za letošnjo Zagorsko noč

-- OGLAŠEVANJE --

Znani so glasbeni izvajalci, ki bodo množice zabavali na največjih prireditvah v sklopu zagorskega občinskega praznika – na Noči pred nočjo in Zagorski noči.

V petek, 2. avgusta 2024, bodo nastopili domačini Re:volve, tudi Orleki, ki letos obeležujejo 35-letnico delovanja, za konec pa bo na velikem odru zbrane zabavala še skupina Siddharta.

V soboto, 3. avgusta, bodo množico zabavali Modrijani, ki bodo nastopili na tržnici, na osrednjem zagorskem odru pa Žan Serčič & Šakali in Calypso.

Zagorska društva, ki nameravajo ob avgustovskem občinskem prazniku pripraviti prireditve, imajo do 10. junija čas, da izpolnijo obrazec, ki je objavljen na spletni strani Občine Zagorje ob Savi (https://www.zagorje.si/objava/925793), če želijo, da je njihova prireditev objavljena v praznični zloženki. Tudi letos jo bo Občina Zagorje ob Savi poslala vsem gospodinjstvom.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --