8.9 C
Trbovlje
ponedeljek, 20. marca 2023
ZON.siAktualnoEKSKLUZIVEN vpogled v moderna stanovanja zagorske Vile

EKSKLUZIVEN vpogled v moderna stanovanja zagorske Vile

Zadnji meseci ločijo nove stanovalce prestižne Vile tik ob centru Zagorja do prve nočitve v novem sodobnem stanovanju. Samo par stanovanj je še na voljo in ti čakajo na zadnje kupce, ki si želijo bivanja v kvalitetnih in okolju prijaznih stanovanjih. 

V dovršeno arhitekturno zgodbo arhitektke Andreje Kus, so izvajalci vgradili kvalitetne, naravne in okolju prijazne materiale, ki nudijo visoko kakovost gibanja, stanovalcu pa ugodno bivanje. V Vili je 12 stanovanj, vsakemu stanovanja pripada še lastna garaža. Poleg funkcionalne razporeditve vsake enote, so v Vilo dodali tudi dvigalo. Vhoda bosta dva – eden s spodnje strani direktno iz parkirišča in eden iz pešpoti ob Cesti 9. avgusta v 3. etažo.

Objekt je zgrajen v kombinaciji opečnih blokov in armiranega betona, zunanje stene objekta bodo izolirane s kameno volno, ki zagotavlja paroprepustnost in izboljšano požarno varnost. Kletna etaža bo izolirana z XPS ploščami. Vgrajena bodo troslojna termopan okna z zunanjimi ALU žaluzijami na elektro pogon.

Stavba ima plinsko etažno centralno peč, stanovanja pa v vseh prostorih talno gretje, v kopalnici tudi električni radiator. V stanovanju sta dve predpripravi za klimatsko napravo in povsod skrbno ter premišljeno vstavljeni elektro in drugi priključki. Objekt bo priključen na optično omrežje. V spodnji etaži se nahajajo parkirna mesta, kolesarnica in shrambe, naslednja 4 nadstropja so namenjena stanovanjskim površinam.

Lokacija tik ob centru le nekaj korakov do šole, vrtca, športnih površin …

Prestižna stanovanja Vile blok se nahajajo tik ob osnovni šoli, vrtcu, športni dvorani, stadionu in v tem letu zgrajenemu športnemu parku. Letos poleti bodo novi prebivalci Vile blok že lahko pospravili svoje imetje v nove omare.

Še je čas, da odločati o barvi talne obloge in keramike

Stanovanja bodo zgrajena na ključ, prednost nakupa v tem trenutku pa bodočim stanovalcem nudi možnost, da sam izberejo barvo talnih oblog, keramiko v kopalnici in na balkonu ter barvo lesenih vrat. Stanovanja so velika od 54 do dobrih 100 kvadratnih metrov, podrobnejše informacije in tlorisi pa so dostopni TUKAJ!

Če pa želite izvedeti še kakšne podrobnosti,  vam je na voljo  nepremičninski svetovalec  Borut Božič, ki je dosegljiv na tel. Številko +386 (0)70 222 110 ali na elektronsko pošto  borut@premium-nepremicnine.si.

Kakšno bo stanovanje za 240.000 evrov v Zagorju?

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zasavski plavalci v ljubljanskem Tivoliju

V Ljubljani je minuli vikend potekal tradicionalni že 35. Pokal Ježek, ki je v Tivoli privabil kar 380 plavalcev iz 23 klubov Slovenije in...
X