-- OGLAŠEVANJE --

Edino v Sloveniji: Kozirjevo ogledalo zdaj lahko vidite in tudi preizkusite v Zasavju

Tokrat prvič v Sloveniji edinstvena priložnost in to v Zasavju. Ste že slišali za Kozirjevo ogledalo? No, pa vsaj za Nikola Teslo zagotovo ste …In ob rojstnem dnevu svetovnega izumitelja na Mlinšah v enoti centra MNIC Nikole Tesla iz Beograda predstavljajo enkraten izum – ki ga lahko tudi preizkusite sami.

-- OGLAŠEVANJE --

Že smo na našem portalu predstavili predstavništvo učnega inštituta iz Beograda MNIC Nikola Tesla na Mlinšah, zdaj pa je tam nekaj čisto novega – izum 20. stoletja.  

Kozirjevo ogledalo je izumil Nikolaj Aleksandrovič Kozirjev, astronom in astrofizik, ki se je leta 1908 rodil v Sankt Peterburgu. S kovinsko spiralo je izumitelj pričel raziskovati vreme, energije in čas. To naj bi bil izum, s katerim so preučevali vreme, oddajali misli na daljavo, opazovali preteklost in prihodnost … »Ja, le kaj pa je to?«

V uredništvu seveda takoj »skočimo« na internet in prične se raziskovanje. »Uauu, to pa ni kar tako.« Vse skupaj se sliši res zanimivo. A le kratka raziskava po svetovnem spletu pokaže, da ne gre za izmišljena pričevanja in zgodbe iz oddaljenih dežel.

Kozirjevo ogledalo so leta 1997 raziskovali tudi angleški in novosibirski znanstveni, ki so potrdili, da izum deluje, piše hrastovic-inzenjering.hr. Žal pa je bilo to daleč po času življenja znanstvenika, ki je bil zaradi svojih dognanj v času režima Stalina celo v zaporu. Danes njegove teorije in izume preučujejo inštituti povezani z vremenom, astrofiziko, tudi zdravljenjem brez invazivnih metod.

Da strnemo – znanstvenik je čas obravnaval kot nov vir energije. Po Kozirjevu sta energija in čas dve plati ene celote. Z ogledali, materialom in obliko naj bi imeli moč vplivati na vreme, počutje, zdravje in tudi na pogled v preteklost in prihodnost. Kot rečeno, je zdaj konstrukcija iz posebne mešanice kovine oblikovana v spiralo dostopna tudi na Mlinšah in sami lahko preizkusite, ali kaj od napisanega drži.

Več informacij prejmete na FB strani ali preko telefona +386 40 866 448.

Garjajeve terapije in Teslovi instrumenti v “posebni” hiši na Mlinšah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --