21.2 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoDve stanovanji - na Sallauminesu in Ulici Tončke Čeč - na...

Dve stanovanji – na Sallauminesu in Ulici Tončke Čeč – na javni dražbi

Sredi julija bo javna dražba za dve stanovanji v lasti Komunale Trbovlje. Eno stanovanje je trenutno zasedeno z najemniki, sklenjena je najemna pogodba za nedoločen čas. Zainteresirani kupci morajo plačati varščino v višini 10 odstotkov izklicne cene, najnižji znesek višanja cene na dražbi pa je 300 evrov. 

Prvo stanovanje je v večstanovanjski stavbi na naslovu Ulica Sallaumines 10, veliko pa je 69,90 kvadratnih metrov in mu pripada še klet. K stanovanju pripada tudi sorazmerni del stavbišča pod objektom ter splošni in skupni deli stavbe v etažni lastnini. Stanovanje se nahaja v stanovanjskem bloku zgrajenem leta 1983.

Stanovanje je zasedeno z najemnikom, ki ima s Komunalo Trbovlje, d. o. o., sklenjeno najemno pogodbo za nedoločen čas. Drugih bremen oziroma stvarnih in obligacijskih pravic v korist tretjih oseb na stanovanju ni. Izklicna cena za stanovanje je 91.665 evrov, najnižji znesek višanja pa znaša 300 evrov.

Drugo stanovanje na Ulici Tončke Čeč 2 je 2,5-sobno in veliko dobrih 70 kvadratov, prav tako mu pripada klet. Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1979, novemu kupcu pa pripada še sorazmerni del skupnih prostorov in zemljišč. Bremen oziroma stvarnih in obligacijskih pravic v korist tretjih oseb na stanovanju ni. Stanovanje se na dražbi prodaja z izklicno ceno 85.300 evrov.

Javni dražbi za navedeni stanovanji bosta v prostorih trboveljske komunale, 12. 7. ob 13. uri.

SORODNI ČLANKI:

Za 48 tisočakov naprodaj stanovanje na 51 kvadratih

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zaprtje hrastniškega bazena letos 3 tedne prej kot ponavadi

Bazen Hrastnik, ki deluje pod okriljem javnega zavoda KRC Hrastnik, bo letos - iz več razlogov - svoja vrata zaprl predčasno.  Tokrat bo bazen zaprt...
X