24 C
Trbovlje
torek, 28. septembra 2021
ZON.siAktualnoDve prometni nesreči, obakrat povzročitelj pijan

Dve prometni nesreči, obakrat povzročitelj pijan

Minulih 48 ur so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

Torek okoli 6. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Zagorju. Do nesreče je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje. V nesreči je nastalo za okoli 700 evrov materialne škode.

Isti dan popoldan so policisti moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo, sledi pa ustrezen prekrškovni postopek.

 

PP Trbovlje

Neznani voznik je, 17. 5. 2021, v dopoldanskem času na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika ali policijo. Za povzročiteljem še zbirajo obvestila.

Torek v večernem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi neprilagojene hitrosti 55-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je izgubil oblast nad vozilom in trčil v obcestno ograjo. Pri tem je nastala le materialna škoda. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola – preizkus alkoholiziranosti 0,66 mg/l. Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Včeraj v jutranjem času so policisti zaradi nepravilnega parkiranja intervenirali v Trbovljah in enemu kršitelju izdali obvestilo o prekršku.

V večernem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi izsiljevanja prednosti 51-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je izsilil prednost 20-letni voznici osebnega avtomobila. Pri tem je nastala materialna škoda. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola – preizkus alkoholiziranosti 0,41 mg/l. Vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in izrečena globa.

V nočnem času v sredo je neznani voznik na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika ali policijo. Za povzročiteljem še zbiramo obvestila.

PP Zagorje ob Savi

Včeraj zjutraj so bili zagorski policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Kršitelju je bila izrečena globa.

V popoldanskem času so bili obveščeni o poškodovanju vozila na parkirišču v Zagorju ob Savi. O zadevi bo obveščeno Okrožno državno tožilstvo.

Na regionalni cesti Izlake – Trojane se je popoldan zgodila prometna nesreča z materialno škodo. Povzročiteljici bo izdan plačilni nalog.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Janez Janša na “raufnk” ja, pred medije ne

Po tem, ko se je predsednik vlade Janez Janša v sklopu vladnega obiska že včeraj mudil v Zasavju in splezal na najvišjo zasavsko atrakcijo...