26.7 C
Trbovlje
sobota, 12. junija 2021
ZON.siAktualnoDve prometni nesreči, obakrat povzročitelj pijan

Dve prometni nesreči, obakrat povzročitelj pijan

Minulih 48 ur so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

Torek okoli 6. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Zagorju. Do nesreče je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje. V nesreči je nastalo za okoli 700 evrov materialne škode.

Isti dan popoldan so policisti moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo, sledi pa ustrezen prekrškovni postopek.

 

PP Trbovlje

Neznani voznik je, 17. 5. 2021, v dopoldanskem času na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika ali policijo. Za povzročiteljem še zbirajo obvestila.

Torek v večernem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi neprilagojene hitrosti 55-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je izgubil oblast nad vozilom in trčil v obcestno ograjo. Pri tem je nastala le materialna škoda. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola – preizkus alkoholiziranosti 0,66 mg/l. Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Včeraj v jutranjem času so policisti zaradi nepravilnega parkiranja intervenirali v Trbovljah in enemu kršitelju izdali obvestilo o prekršku.

V večernem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi izsiljevanja prednosti 51-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je izsilil prednost 20-letni voznici osebnega avtomobila. Pri tem je nastala materialna škoda. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola – preizkus alkoholiziranosti 0,41 mg/l. Vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in izrečena globa.

V nočnem času v sredo je neznani voznik na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika ali policijo. Za povzročiteljem še zbiramo obvestila.

PP Zagorje ob Savi

Včeraj zjutraj so bili zagorski policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Kršitelju je bila izrečena globa.

V popoldanskem času so bili obveščeni o poškodovanju vozila na parkirišču v Zagorju ob Savi. O zadevi bo obveščeno Okrožno državno tožilstvo.

Na regionalni cesti Izlake – Trojane se je popoldan zgodila prometna nesreča z materialno škodo. Povzročiteljici bo izdan plačilni nalog.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Spet je čas za NAGRADNO IGRO Avtohiše Malgaj Trbovlje

Na Facebook strani Zasavskih onlajn novic poteka nagradna igra, ki vam lahko prinese super nagrade. 1x posoda za malico 1x bidon 1x skodelica Izžrebali bomo v ponedeljek, 14....