-- OGLAŠEVANJE --

Drugo leto nižji stroški za toplo vodo?

Stanovalci v večstanovanjskih stavbah morajo marsikje upravniku vsak mesec na listih oddajati podatke, koliko tople vode so porabili, medtem ko lahko porabo mrzle vode še vedno javljajo na Komunalo Trbovlje preko spletne aplikacije.

-- OGLAŠEVANJE --

Vzrok za to je spremenjen obračun stroškov ogrevanja tople sanitarne vode glede na obstoječi pravilnik.

Nova storitev Komunale Trbovlje

komunala trbovlje2

Na podlagi reakcije občanov pri prehodu na obračun tople sanitarne vode po pravilniku o načinu delitve in obračunu stroškov za toploto v stanovanjskih in drugih stavbah z več posameznimi deli so na Komunali Trbovlje pričeli razmišljati, da bi trgu ponudili tudi to storitev.

Delitev teh stroškov je sicer domena med upravniki in lastniki stanovanj. “Septembra smo tako pristopili k realizaciji tega cilja, saj vidimo v tem dodatno dejavnost Komunale, ki bi lahko pomenila tudi kakšno dodatno zaposlitev. Situacijo smo predstavili tudi Nadzornemu svetu Komunale Trbovlje,” pravijo na Komunali Trbovlje.

merilnik vode1Trenutno pripravljajo – analizirajo osnove in postopek za delitev stroškov ogrevanja in osnove za obračun stroškov za toplo vodo ter preverjajo časovne potrebe za delitev in zaračunavanje rednih storitev. Na podlagi teh podatkov bodo na Komunali izračunali stroške in izdelali ponudbo.

“V prihodnji kurilni sezoni bi lahko ponudili upravnikom konkurenčno ponudbo, to je delitev stroškov ogrevanja kot obračun tople sanitarne vode,” načrtujejo v Komunali Trbovlje. Za podpis sporazuma o delitvi stroškov pa mora seveda dati soglasje vsaj 50 odstotkov lastnikov večstanovanjske stavbe.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --