-0 C
Trbovlje
četrtek, 9. decembra 2021
ZON.siAktualnoDruga akcija: kri komunalcev za soljudi

Druga akcija: kri komunalcev za soljudi

Zaposleni na Komunali Trbovlje so že drugič združili moči v skrbi za sočloveka – leta 2019 se jih je kar 17 pridružilo skupni krvodajalski akciji komunale in trboveljskega območnega združenja Rdečega križa, za letošnjo oktobrsko krvodajalsko akcijo pa se jih je prijavilo enako število: 17.

Po uspešni prvi krvodajalski akciji Komunale Trbovlje pred dvema letoma so se v letošnjem letu ponovno povezali z RK Trbovlje in pripravili akcijo, ki je v letu 2020 zaradi epidemije niso mogli izvesti. Tudi v tokratni, drugi izvedbi, je bil odziv zaposlenih odličen, saj se je k darovanju krvi prijavilo kar 17 zaposlenih, kar je več kot 10 odstotkov celotnega kolektiva.
“Zaradi dobrega odziva med delavci smo morali akcijo ponovno razdeliti na dva termina, da lahko delo nemoteno izvajamo. Kri bomo tako darovali v petek, 15. ter v petek, 22. oktobra,” napovedujejo na Komunali Trbovlje.

Od zaposlenih do tudi njihovih družinskih članov

Tokrat so akcijo tudi razširili in k sodelovanju povabili še družinske člane njihovih sodelavcev in v letošnjem letu se je ekipi krvodajalcev Komunale Trbovlje pridružil tudi eden izmed njih.

Odziv na povabilo h krvodajalski akciji je bil v obeh izvedbah odličen, zato načrtujejo, da bo akcija postala tradicionalna in da se je bo tudi v prihodnje udeležilo veliko število zaposlenih, upajo pa, da se bodo v vse večjem številu odzivali tudi družinski člani.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zasavski premog bo na prestižni podelitvi Grammyev

Zasavski ustvarjalki Marjeti Hribar je uspel velik preboj v Ameriko! Izdelki blagovne znamke Koulmi izpod njenih rok, katerih osnovna surovina je premog, bodo namreč...
X