17.2 C
Trbovlje
petek, 30. julija 2021
ZON.siAktualnoDrsališče postavljeno, a zaprto

Drsališče postavljeno, a zaprto

"Drsališče na Dolu stoji že ves mesec, a drsati ne moremo, pa tudi drsalk ne izposojajo. Zakaj so ga potem sploh postavili," sprašuje bralec.

“Drsališče, ki nima uradnega delovnega časa in je brezplačno, je sicer postavljeno, a uradno še ni odprto,” odgovarja direktorica KRC Hrastnik Valentina Moljk. Odprtje, ki bo v kratkem, bodo objavili tudi na svoji spletni strani. Pred tem morajo reflektorje, ki so jih zdaj uporabljali v Pravljični deželi, postaviti pri drsališču. Pa tudi drsna površina še ni takšna, kot bi morala biti, pravi Moljkova, saj jim vreme še ne gre čisto na roke.

Drsali kar v čevljih

“Drsalk ne izposojamo, saj se na tem drsališču drsalk že nekaj časa ne uporablja, drsa se lahko v čevljih. Tako je na drsališču, ki so ga letos iz Loga prestavili na Dol, že več let,” pojasnjuje Moljkova.

Tudi letos bodo organizirali hokej na ledu za otroke, uporabljali ga bodo lahko tudi odrasli. V tem času bodo imeli tudi dežurstvo, da bo poskrbljeno za varnost. Vsi pa ga bodo lahko uporabljali do konca šolskih zimskih počitnic.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Največ Zasavcev na Hrvaško, le nekaj manj na dopust kar v domače kraje

Na našem portalu smo pripravili anketo, v kateri smo bralce spraševali, kam se bodo letos odpravili na dopust. Kot kaže, večina odhaja ali pa...