19.6 C
Trbovlje
nedelja, 1. avgusta 2021
ZON.siAktualnoDo novega patronažnega vozila z dražbo dresov zasavskih športnikov

Do novega patronažnega vozila z dražbo dresov zasavskih športnikov

Pri nakupu patronažnega vozila, ki ga Zdravstveni dom Zagorje nujno potrebuje, so se odločili za pomoč preko zbiranja denarja z licitacijo dresov vrhunskih zasavskih športnih junakov – Darka Jorgiča, Petra Kauzerja in Primoža Rogliča. 

“Licitacija za dober namen!” so poimenovali akcijo, ki jo peljejo na družbenem omrežju Facebook (Zdravstveni dom Zagorje).

Patronažno vozilo, ki ga trenutno imajo, je precej dotrajano, zato potrebujejo novega. Vsak evro pomoči jim bo prišel prav in bo poskrbel, da bo vozilo čimprej v pravih rokah. Vozni park bodo s prihodom novega vozila za čas, dokler bo staro vozilo “zdržalo”, povečali. Dela je več kot dovolj, pove direktorica Saša Bajda Grobljar, ki že pripravlja natančen spisek za nakup terenskega vozila, ki bo primerno tudi za vse težje dostopne lokacije.

Izklicna cena za posamezen dres je 50 €.

“Licitacija bo potekala do srede, 23.6.2021 z zaključkom ob 16. uri (vse kasnejše ponudbe se ne bodo upoštevale). Vsak ponudnik lahko v času trajanje licitacije svojo licitacijsko ponudbo zapiše kot komentar pod fotografijo. Znesek ponudbe je prostovoljen, ne sme pa biti nižji od izklicne cene posameznega dresa. Vse tiste, ki boste za posamezni podpisan dres ponudili največji znesek, bomo o tem obvestili in se dogovorili vse potrebno glede prevzema.”

Še dve sodobni reševalni vozili ob prenovi voznega parka

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toča in neurje, najslabše v Zagorju in Trbovljah

Več gasilskih enot so morali aktivirati trboveljski in zagorski gasilci. Poleg neurja je škodo povzročala tudi toča. Nekatera območja so ostala brez elektrike. Več v...