17.3 C
Trbovlje
sreda, 5. oktobra 2022
ZON.si1+1=2Do nove terapevtske opreme z akcijo Manj svečk

Do nove terapevtske opreme z akcijo Manj svečk

Učenci podružnice s prilagojenim programom OŠ Litija prejeli dobrih 3.000 evrov vredno terapevtsko opremo in pripomočke, zbrane v litijski akciji Manj svečk za manj grobov 2016.

Med opremo, ki bo s pomočjo darovalcev odslej na voljo učencem Podružnice s prilagojenim programom OŠ Litija, so lijak za ravnotežje, stol s terapevtsko žogo, senzorična stena, senzorična škatla, terapevtski zvončki, socialne igre, čarobni klobuk, namizne igre v večjem formatu, pretikanke črk in števil, terapevtska gugalnica, cesta za frnikole in drugo.

Prejeli lijak za ravnotežje, socialne igre, senzorično steno …

“Obiski, kot je današnji, me vedno znova razveselijo, saj dokažejo, da lahko ob iskrenem sodelovanju ljudi v posamezni lokalni skupnosti, pa tudi širše, hitro dosežemo v akciji zastavljene cilje. Čudovito je videti vesele otroške obraze, ki jim bodo ti pripomočki pomagali premagovati ovire,” je ob predaji opreme povedal vodja akcije Manj svečk za manj grobov Primož Jelševar.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Popolna zapora ceste nad Abecedo

Občina Hrastnik obvešča, da bo popolna zapora lokalne ceste LC 122020 HRASTNIK–PRAPRETNO–HRASTNIK na odsek ABCDE–Prapretno–odcep Retje. Zaradi gradnje kanalizacije bo popolna zapora lokalne ceste od...
X