1.7 C
Trbovlje
nedelja, 25. februarja 2024
ZON.si1+1=2Dijakinja GESŠ Trbovlje je najboljša v Sloveniji

Dijakinja GESŠ Trbovlje je najboljša v Sloveniji

Dijakinja 1. letnik športnega oddelka GESŠ Trbovlje obiskuje Nika Skubic, ki je v začetku decembra prejela naziv najboljše strelke v kategoriji Starejših deklic. 

Natančna strelka Strelskega društva Kisovec je prejšnji teden v Panonski vasi pri Moravskih Toplicah prejela priznanje za najboljšo strelko v kategoriji Starejše deklice, ki jo podeljuje Strelska zveza Slovenije.

Nika Skubic si je naziv najboljše starejše deklice v letu 2022 zagotovila z izjemnim streljanjem na državnem prvenstvu med kadetinjami s puško 50 metrov leže, kjer je postala državna prvakinja. Srebro je osvojila na državnem prvenstvu med kadetinjami s puško (50 metrov) – trojni položaj in na državnem prvenstvu med kadetinjami z zračno puško (10 metrov). V državni mladinski ligi za pokal Slovenije med kadetinjami z zračno puško (10 metrov) pa je osvojila bron.

Pretekli vikend se je Nika udeležila 47. mednarodnega tekmovanja Trofej Beograd z zračnim orožjem. Med 304 strelci so bili tudi udeleženci olimpijskih iger ter evropskih in svetovnih prvenstev. V močni mednarodni konkurenci je Nika dosegla odlične rezultate. V soboto je s 618,7 krogi osvojila 33. mesto v skupnem seštevku med članicami. Z istim rezultatom je bila 18. v kategoriji mladink. Na nedeljski tekmi pa je s 612,4 krogi osvojila končno 46. mesto. Nika v letošnjem letu prvič strelja v kategoriji kadetinj, vendar z udeležbo na mednarodnih tekmovanjih in s streljanjem v članski konkurenci hitro nabira zlata vredne izkušnje.

Košarkarji GESŠ Trbovlje do drugega mesta v Celju

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...