25 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoDewesoft prepoznan kot najboljši zaposlovalec

Dewesoft prepoznan kot najboljši zaposlovalec

Veliko priznanje za trboveljsko srednje podjetje, ki je v zadnjem obdobju deležno transformacije – tako na strani vodstva, upravljanja in predvsem kadrovske politike. To je tisto podjetje, kjer zaposlene vključujejo v lastniško strukturo podjetja.

Dewesoft je bil včeraj v izboru Dnevnika prepoznan kot najboljši zaposlovalec med srednje velikimi podjetji. Takole so organizatorji zapisali v sporočilu za javnost: “DEWESoft svojo razvojno pot ubira samozavestno, s solastništvom zaposlenih. Ohranjanje slovenskega lastništva zaradi dejavnosti in kapitala, potrebnega za globalni razvoj, ni samoumevno. Naravnanost podjetja je izrazito dolgoročna, delujejo na podlagi petletnega plana. Transparentnost komunikacije je najvišja možna: med drugim lahko vsak zaposleni v vsakem trenutku, v realnem času vidi finančne podatke, izračun dobička, dodane vrednosti in svoje udeležbe v njej. Vsak zaposleni v DEWESoftu ve, da je njegovo delo pomembno in vidi veliko sliko: prstni odtis posameznika se – pogosto dobesedno – nahaja v vesolju. Pri razvoju zaposlenih je poudarek na holističnem pristopu, tako znanj in sposobnosti, ki jih podjetje potrebuje, upoštevajoč posameznikov čustveni in duhovni razvoj. Podjetje zaposlenim nudi storitve, ki bi jih sicer morali plačati iz svojega žepa: varstva otrok in čez čas morda tudi inštrukcije za otroke – če je za katerega od njih matematika pretrd oreh. Skrb za blaginjo ni omejena na podjetje in današnji dan, temveč se razteza na mnogo širši ekosistem; pravijo, da gradijo mesto akrobatov – ljudi, ki si drznejo.”

Finalisti izbora za najboljšega zaposlovalca med srednje velikimi podjetji v letu 2022 so bili še: AGILCON, Lumentum, Outbrain, SPORTRADAR, tretton37 in XLAB.

Mesto Akrobatov na 40.000 kvadratnih metrih. Danes nihče več ne reče: “Ah, v Trbovljah pa ne.”

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X