-- OGLAŠEVANJE --

Dewesoft bo povečal proizvodnjo za 50 odstotkov

-- OGLAŠEVANJE --

Ključni vodstveni kadri iz vseh podružnic po svetu so prejšnji teden strnili glave v Trbovljah. “Dogodek je imel poseben čar, kajti upokojil se je eden izmed ustanovnih članov podjetja Herbert Wernigg,” poročajo z Dewesofta.  

Prvi dan Dewesoft Kick off-a je bil posvečen tehnologiji in razvoju, drugi dan globalni prodaji in marketingu, tretji dan pa pregledu poslovanja podružnic in izmenjavi dobrih praks. Predsednik podjetja Jure Knez je predstavil rezultate in postavil smernice za nadaljnji razvoj.

Novi posli se obetajo pri podjetjih, kot so Rolls Royce, Rimac Bugatti, VW, Mercedes in mnogih drugih, v vseh industrijah sveta. Nad podjetjem so se navdušili tudi pri italijanski vesoljski agenciji (ASI), o čemer smo že poročali tudi na našem portalu. 

Podjetje je trenutno v velikem investicijskem procesu. 8 milijonov evrov bo investiranih v infrastrukturo podjetja, lansirana bo tudi nova linija izdelkov Obsidian. Gre za male merilne naprave, ki delujejo brez pomoči merilnih računalnikov. Število prejetih naročil (glede na lansko leto) se je povečalo za 20 odstotkov, z namenom skrajšanja dobavnih rokov se bodo povečale tudi proizvodnje kapacitete podjetja za kar 50 odstotkov.

Z Werniggom v Slovenijo velike korporacije

Herbert Wernigg

“Herbert Wernigg je v Slovenijo privabil na stotine poslovnih partnerjev, strank (med njimi tudi tudi velike korporacije, kot so Volvo, Scania, IABG itd.) in tako postal ambasador naše države, Zasavske regije in mesta Trbovlje. S svojim delom, osebnostjo in pozitivnim pristopom je odločilno prispeval pri razvoju kulture in (mednarodnega) razvoja podjetja Dewesoft. Je utelešenje poslovne odličnosti in kulture dostojanstva, zato še danes ostaja vzor soustanoviteljem in generacijam, ki so se v teh letih pridružile skupini Dewesoft.” Zdaj že upokojenega sodelavca opišejo v trboveljski družbi.

Del kulture podjetja je vračanje lokalnemu okolju, v ta namen je bilo odkrivanje lepot in kulinarike Zasavja del uradnega programa. Župan Trbovelj Zoran Poznič je to komentiral: “Ponosen sem, da ima tako uspešno in prodorno podjetje, kot je Dewesoft, korenine ravno v naših Trbovljah. Projekti, ki jih nameravajo izvesti v prihodnjih letih, bodo za Trbovlje in celotno regijo pomenili velik razvojni korak, zato bo Občina Trbovlje storila vse, da Dewesoftu nudi vso potrebno podporo.”

Gabriele Ribichini

Nad dogodkom je bil več kot navdušen tudi direktor Dewesoft Italija Gabriele Ribichini: “Beseda, ki najbolje opiše Kick off je: Čustva. Naboj, ki ga prineseš domov, ko se predstavijo načrti za prihodnost, ko vidiš napredek tehnologije, naše nove produkte, kaj vse se dogaja v tvojem podjetju in nenazadnje… Ko začutiš moč, ki je tu, v Sloveniji v “HQ” … Takšna energija te drži pokonci še najmanj šest mesecev!”

 

Vizija podjetja ostaja. Postati prvo ime pri strankah, ki iščejo najučinkovitejše in vrhunsko oblikovane merilne instrumente. Zahvaljujoč ugledu in močni prodajni mreži lahko Dewesoft ponudi zaposlenim možnost sodelovanja v najprestižnejših projektih širom sveta.

Italijanski vesoljski agenciji pokazali, kako rešiti to, kar le redko kdo na svetu lahko reši

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --