-- OGLAŠEVANJE --

Deponija Unično: obljubili ukrepanje

-- OGLAŠEVANJE --

Se bo življenje za prebivalce, ki živijo v neposredni bližini odlagališča odpadkov v Uničnem, končno le začelo izboljševati?

Sanacijski ukrepi na papirju čez mesec dni

Vitko Lezjak

“Na današnjem skupnem sestanku, ki so se ga udeležili predstavniki hrastniške in laške občine, direktor Ceroza, predsednica KS Sedraž in okoliški prebivalci, smo se dogovorili za nov sestanek čez mesec dni. V vmesnem času naj bi odgovorni opravili raziskavo in pripravili sanacijske ukrepe,” je bistvo sestanka povzel krajan Breznega Vitko Lezjak.

Direktor Ceroza Vili Petrič za nas ni bil dosegljiv, hrastniški župan Miran Jerič pa izjav o dogovorih še ne daje. Odgovorni namreč pripravljajo skupno izjavo.

Prebivalci v bližini odlagališča Unično se že nekaj časa, do zdaj neuspešno, pritožujejo zaradi neznosnega smradu iz odlagališča in odpadnih vod, ki tečejo iz deponije v potoke.

Zgolj v letošnjem januarju in februarju so imeli zaradi nenačrtovanih izpustov odplak iz čistilne naprave kar pet intervencij, na katerih so sodelovali gasilci, policija, civilna zaščita.

SORODNI ČLANKI:

“To je ekološka bomba! Treba je ukrepati, da ne bo prepozno!”

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --