10.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoDenarne nagrade za diplomante

Denarne nagrade za diplomante

Občina Zagorje ob Savi je na svoji spletni strani objavila Javni razpis za dodelitev nagrad diplomantom za opravljene zaključne naloge za obdobje od 1. januarja do 31. decembra 2020.

V Zagorju že 11 let denarno nagrajuje diplomante za uspešno opravljene zaključne naloge dodiplomskega in podiplomskega študija, katerih vsebina se nanaša na gospodarsko, zgodovinsko, kulturno, geografsko ali kako drugače povezano vsebino z občino Zagorje ob Savi. Lani so nagradili 5 diplomantov.

Zaključna naloga mora imeti tudi dodano vrednost za poslovne subjekte v občini Zagorje, konkretno uporabno vrednost pri spodbujanju razvoja podjetništva, kmetijstva, turizma, pomeni prispevek k ohranjanju kulturno-zgodovinske dediščine, k oblikovanju oziroma ohranjanju okolja ali pa aktivno spodbuja povezovanje med študenti ter lokalnimi organizacijami, podjetji, in institucijami v občini.

Razpis je odprt do 24. februarja do 10. ure, vse podrobnejše informacije in dodatni pogoji za prijavo, so na voljo na spletni strani Občine Zagorje ob Savi. Nagrajene naloge bodo zainteresiranim občankam in občanom tudi tokrat na ogled v Knjižnici Mileta Klopčiča v Zagorju. Diplomanti pa lahko zanje prejmejo od 350 do skoraj 700 evrov – odvisno od stopnje izobrazbe, kakovosti naloge in dodane vrednosti, ki jo vsebina ima.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...