11.4 C
Trbovlje
ponedeljek, 27. marca 2023
ZON.siAktualnoDelovna nesreča: Tragično preminul pod traktorjem

Delovna nesreča: Tragično preminul pod traktorjem

V današnjem popoldnevu se je v naselju Završe v občini Trbovlje zgodila nesreča, pri kateri je voznik traktorja izgubil življenje.

Po podatkih SPIN-a se je voznik s traktorjem prevrnil po pobočju in obležal pod priklopnikom. Gasilci PGD Trbovlje in PGD Dobovec so zavarovali traktor proti zdrsu, s tehničnim posegom izvlekli ponesrečenca izpod priklopnika ter nudili pomoč reševalcem NMP pri reanimaciji.

Kot se je izkazalo kljub prizadevanjem zdravstvenega in gasilskega osebja ponesrečenemu vozniku traktorja niso mogli pomagati, saj so bile poškodbe prehude.

Dogodek so potrdili tudi s Policijske uprave Ljubljana, od koder so pojasnili podrobneje, da “je pri delu s traktorjem na območju Trbovelj umrl 29-letni moški. Po do sedaj zbranih obvestilih je vozil traktor s trosilnikom po travniški poti, zapeljal po pobočju travnika, trčil v drog, traktor pa se je nato prevrnil in je voznik padel z njega. Pri tem se je tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.”

Kot so še dodali, so policisti opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka, nato pa bo o vseh ugotovitvah obveščeno pristojno državno tožilstvo.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

POZOR: Zaradi nočnih padavin na celotnem območju vodovoda Trbovlje prekuhavanje vode

Komunala Trbovlje obvešča, da bo zaradi okvare na vodovodu danes, 27. marca 2023, občasno prekinjena dobava pitne vode na območjih Prapreče-del in Potoška vas. Zaradi...
X