-- OGLAŠEVANJE --

Delijo sponzorska in donatorska sredstva

-- OGLAŠEVANJE --

Steklarna Hrastnik objavlja razpis za sponzorska in donatorska sredstva, s katerimi bodo spodbujali dejavnosti lokalnih organizacij. Rok za oddajo vloge je 14. april, do 12 ure.

Na razpis se lahko prijavijo društva, klubi, organizacije, zavodi in druge pravnoorganizacijske oblike s področja športa, kulture, izobraževanja, humanitarnih dejavnosti, okoljevarstva in zdravstva, ki imajo sedež v zasavski regiji ter organizacije, s katerimi Steklarna Hrastnik sodeluje.

Lani za sponzorstvo in donacije skoraj 78.000 evrov

Kandidati lahko vloge oddajo izključno preko standardiziranega obrazca za oddajo sponzorske vloge in donacije, ki se nahaja TUKAJ. Vloge sprejemamo izključno v elektronski obliki na naslov: bostjan.bukovec@steklarna-hrastnik.si.

Steklarna Hrastnik je v lanskem letu za sponzorstvo in donacije namenila kar 77.875 evrov, skupaj v samo zadnjih petih letih pa kar 275.787 evrov.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --