5.4 C
Trbovlje
sobota, 23. oktobra 2021
ZON.siAktualnoDela na Keršičevi "odložena"

Dela na Keršičevi “odložena”

Uvedba v delo je narejena in ta teden naj bi začeli z deli. A je prišlo do spremembe, saj bo izvajalec imel kolektivni dopust in so investitor, torej RTH, občina in izvajalec dorekli, da je bolj smiselno dela začeti po kolektivnem dopustu, da bodo le ta narejena v enem kosu.

Konec oktobra zaključek del na Keršičevi

Tako bo lažje za stanovalce ob Keršičevi, verjamejo na rudniku, kjer opozarjajo, da rok za končanje del ostaja enak, 24. oktober 2017.

Natančnega poteka zapor cest nam danes Urban Berger na RTH-ju ni vedel povedati, je pa zagotovil, da bo dostop omogočen vsem stanovalcem, nemoten bo tudi dostop do šole.

Dela se bodo začela od spodaj, pri Hameršku in najprej se bo zaprl spodnji del, nato se bodo prestavil na vrh in nadaljevali drugo fazo od zgoraj, še izvemo od Bergerja.

Želja občine, da bi dela opravili med počitnicami ni uresničena, so se pa na sestanku z vsemi deležniki prejšnji teden vsi strinjali, da je bolje da so dela zaključena v enem kosu, brez “postankov”.

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Cel mesec popolnih občasnih ZAPOR na cesti Zagorje – Litija

Zaradi sečnje dreves bodo na cesti Litija - Zagorje, natančneje na območju Litija - Spodnji Log popolne kratkotrajne zapore do 30 minut. Zapore so...