8.9 C
Trbovlje
ponedeljek, 20. marca 2023
ZON.siAktualnoDela na Keršičevi "odložena"

Dela na Keršičevi “odložena”

Uvedba v delo je narejena in ta teden naj bi začeli z deli. A je prišlo do spremembe, saj bo izvajalec imel kolektivni dopust in so investitor, torej RTH, občina in izvajalec dorekli, da je bolj smiselno dela začeti po kolektivnem dopustu, da bodo le ta narejena v enem kosu.

Konec oktobra zaključek del na Keršičevi

Tako bo lažje za stanovalce ob Keršičevi, verjamejo na rudniku, kjer opozarjajo, da rok za končanje del ostaja enak, 24. oktober 2017.

Natančnega poteka zapor cest nam danes Urban Berger na RTH-ju ni vedel povedati, je pa zagotovil, da bo dostop omogočen vsem stanovalcem, nemoten bo tudi dostop do šole.

Dela se bodo začela od spodaj, pri Hameršku in najprej se bo zaprl spodnji del, nato se bodo prestavil na vrh in nadaljevali drugo fazo od zgoraj, še izvemo od Bergerja.

Želja občine, da bi dela opravili med počitnicami ni uresničena, so se pa na sestanku z vsemi deležniki prejšnji teden vsi strinjali, da je bolje da so dela zaključena v enem kosu, brez “postankov”.

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zasavski plavalci v ljubljanskem Tivoliju

V Ljubljani je minuli vikend potekal tradicionalni že 35. Pokal Ježek, ki je v Tivoli privabil kar 380 plavalcev iz 23 klubov Slovenije in...
X