-- OGLAŠEVANJE --

Del županske plače socialno ogroženim?

-- OGLAŠEVANJE --

Eno izmed vprašanj namenjeno županskima kandidatoma je bilo tudi to. Sta pripravljena del plače ali del sejnine kot občinska svetnika nameniti socialno ogroženim. A vprašali smo lahko le Boruta Dolanca, saj je Jasna Gabrič povabilo na soočenje zavrnila.

Odgovor Liste za Naše Trbovlje, zakaj jih na soočenje ne bo, so zapisali vsem enak: Zadnjih pet dni kampanje bomo preživeli med ljudmi, na terenu. Posnetka obeh soočenj pa si lahko ogledate na spodnji povezavi. Na vsa vaša vprašanja bomo z veseljem odgovarjali v živo, ko se srečamo.’ Med ljudmi pa očitno ne pomeni v dvorani polni občanov – takšno soočenje smo pripravljali mi – ampak srečanje na Radiu Kum, kjer je podžupanja Jasna Gabrič nekoč tudi delala.

Eno za pogum

Želimo pa v uredništvu poudariti, da spoštujemo oba kandidata, da sta sploh zbrala toliko poguma in se odločila za kandidaturo. Največkrat slišimo le: ‘pa saj nikoli ne bo boljše‘, naredi pa nihče nič. Tudi bralce prosimo, da komentarji pod članki ne žalijo ne enega, ne drugega. Ravnajte tako, kot bi želeli, da ravnajo z vami na enakem mestu. V nedeljo pa se odpravite na volišče in oddajte svoj glas.

Več najdete TUKAJ!


ANKETA: Kdo bo zmagal?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --