-0.7 C
Trbovlje
sreda, 29. marca 2023
ZON.siAktualnoDel županske plače socialno ogroženim?

Del županske plače socialno ogroženim?

Eno izmed vprašanj namenjeno županskima kandidatoma je bilo tudi to. Sta pripravljena del plače ali del sejnine kot občinska svetnika nameniti socialno ogroženim. A vprašali smo lahko le Boruta Dolanca, saj je Jasna Gabrič povabilo na soočenje zavrnila.

Odgovor Liste za Naše Trbovlje, zakaj jih na soočenje ne bo, so zapisali vsem enak: Zadnjih pet dni kampanje bomo preživeli med ljudmi, na terenu. Posnetka obeh soočenj pa si lahko ogledate na spodnji povezavi. Na vsa vaša vprašanja bomo z veseljem odgovarjali v živo, ko se srečamo.’ Med ljudmi pa očitno ne pomeni v dvorani polni občanov – takšno soočenje smo pripravljali mi – ampak srečanje na Radiu Kum, kjer je podžupanja Jasna Gabrič nekoč tudi delala.

Eno za pogum

Želimo pa v uredništvu poudariti, da spoštujemo oba kandidata, da sta sploh zbrala toliko poguma in se odločila za kandidaturo. Največkrat slišimo le: ‘pa saj nikoli ne bo boljše‘, naredi pa nihče nič. Tudi bralce prosimo, da komentarji pod članki ne žalijo ne enega, ne drugega. Ravnajte tako, kot bi želeli, da ravnajo z vami na enakem mestu. V nedeljo pa se odpravite na volišče in oddajte svoj glas.

Več najdete TUKAJ!


ANKETA: Kdo bo zmagal?

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Bodo za Ceroz župani sklenili roke ali bodo Trbovlje še naprej solirale?

Bolj kot ne potihem so se včeraj sestali župani, predstavniki občin lastnic regijskega centra v Uničnem. Litija, Radeče, Hrastnik, Zagorje in še občina Trbovlje,...
X