-- OGLAŠEVANJE --

Čistilna akcija PRESTAVLJENA na 9. april

-- OGLAŠEVANJE --

Tudi letos je Občina Trbovlje pristopila k organizaciji čistilne akcije Očistimo Trbovlje, na kateri vsako leto sodelujejo javni zavodi, društva, podjetja, krajevne skupnosti in posamezniki. Prvotni termin čistilne akcije bi bil to soboto, 2. aprila, vendar jo bodo zaradi deževne vremenske napovedi prestavili na prihodnji teden in bo tako potekala 9. aprila 2022.

Material za čistilno akcijo (rokavice, vreče za različne odpadke) bodo lahko občani na dan čistilne akcije prevzeli med 9. in 12. uro na enem izmed zbirnih mest, in sicer v PGD Trbovlje mesto, na Občini Trbovlje in v Zavodu za mladino in šport Trbovlje. Kot vsako leto se bodo v črnih vrečkah zbirali mešani odpadki, v zelenih vrečkah steklo, modre vreče bodo namenjene papirju in kartonu, v rumene pa se bo odlagala plastika, kovina ter različna plastična in kovinska embalaža (npr. plastenke, kavni lončki, vrečke, folije, pločevinke, tetrapaki).

Kam oddati vrečke z odpadki?

Na relacijah Podmeja-Jager-Gabrsko, Bazen-Čeče in Cesta v Retje lahko občani vrečke z odpadki pustijo ob cesti, za njihov odvoz bo poskrbela Komunala Trbovlje. Vrečke z odpadki lahko občani odložijo tudi ob vseh avtobusnih postajališčih oz. po predhodnem dogovoru na kateri drugi lokaciji, vendar morajo to javiti na telefonsko številko 040 454 475 (Luka) ali 041 955 575 (Vlasta).

Spominska nagrada udeležencem čistilne akcije

Občane Občina Trbovlje vabi, “da s sodelovanjem v čistilni akciji skupaj storimo nekaj dobrega za okolje, v katerem živimo” in obenem pravijo, da bodo “veseli tudi fotografij za objavo, ki jih lahko pošljete na e-naslov maja.kovac@trbovlje.si – v zahvalo za sodelovanje smo udeležencem čistilne akcije pripravili majhno presenečenje, majice #OčistimoTrbovlje, za katere lahko povprašajo na zbirnih mestih ob prevzemu materiala za čiščenje. Hvala vsem, ki boste sodelovali.”

SORODNI ČLANKI:

Ste se že prijavili na čistilno akcijo?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --