11.9 C
Trbovlje
nedelja, 25. februarja 2024
ZON.siAktualnoCeste so prevozne, potrpežljivo na poti

Ceste so prevozne, potrpežljivo na poti

Po Sloveniji sneži, sneg se oprijemlje cestišč. Vozne razmere so slabše kot običajno, zato so daljši potovalni časi. Na pot se ne odpravljajte brez ustrezne zimske opreme, svetujejo na Prometno-informacijskem centru.

“Po cesti Savo za smo vozili 40 na uro za kamionom, nekateri vozniki res pretiravajo, saj je cesta prevozna. Avtocesta je polna tovornjakov, zato se vozimo počasneje, kot po lokalnih cestah,” je jezilo našega bralca. “Od Krtine dalje je avtocesta samo še mokra, nič zasnežena, tako da zdaj promet proti Domžalam in Ljubljani poteka normalno,” nam je še sporočil.

Trojanski klanec prevozen

Trojanski klanec je po zadnjih informacijah zagorskih policistov prevozen tudi za tovorna vozila, ki jih zaenkrat ne izločajo iz prometa.

Tudi Marko Veršić iz podjetja CGP Novo mesto, ki skrbi za vzdrževanje državnih cest, je povedal, da so praktično vse enote na terenu in plužijo: “Nesreč zaenkrat ni bilo, vse je umirjeno.”

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...