29.4 C
Trbovlje
torek, 22. junija 2021
ZON.si1+1=2Če vašega otroka zanima kakšen inštrument, petje ali ples - tega ne...

Če vašega otroka zanima kakšen inštrument, petje ali ples – tega ne zamudite!

V svoje vrste vabijo učence, ki bi se radi naučili igranja inštrumenta ali petja. Vpisujejo tudi učence v programe skupinskega pouka, kot so balet, glasbena in plesna pripravnica, predšolska glasbena in plesna vzgoja ter skupinska kljunasta flavta.

Prijavo za vpis lahko oddate preko spletnega obrazca, ki se nahaja na povezavi (ali pa pokličete na 03 56 60 640 in otroka na sprejemni preizkus najavite): https://www.eglasbenasola.si/applications_api/application/8. 

SPREJEMNI PREIZKUSI glasbenih sposobnosti za vpis na inštrument oz. petje in vpis novih učencev v programe skupinskega pouka (balet, glasbena in plesna pripravnica, predšolska glasbena in plesna vzgoja ter skupinska kljunasta flavta) za šolsko leto 2021/22 bodo potekali v prostorih Glasbene šole Zagorje v SOBOTO, 22. maja 2021, od 9. do 12. ure in v SREDO, 26. maja 2021, od 16. do 19. ure.

Prispevek je oglasno sporočilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Do novega patronažnega vozila z dražbo dresov zasavskih športnikov

Pri nakupu patronažnega vozila, ki ga Zdravstveni dom Zagorje nujno potrebuje, so se odločili za pomoč preko zbiranja denarja z licitacijo dresov vrhunskih zasavskih...